Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек теч на масло от пръчката на маслото Пунто!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лек теч на масло от пръчката на маслото Пунто!

Здравейте колеги,след смяна на ролки и ремъци на Пунтото от подписа, след два дни забелязах че след като съм карал и паркирал нали, прави едно петно от 5-8 см. масло, заведох я на майстора притесняваше се да не са семеринги, но се оказа че от пръчката за нивото на маслото, извини се човека че като са я сваляли после не е сложена ли как трябва незнам точно, но се познаваме и е много коректен по принцип. Да ама пак след каране тече по 5-8 капки този път като спра се вижда. Доколкото ми каза е сложил силиконче хубаво, но явно пак ще хода. Някакъв съвет, за силикон ли или да му споделя мнение.бтв- тая пръчка сваля ли се при смяна на ангренаж или има и др. вариант ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Ако си с пунто МК2 пръчката се държи на един болт и пада, при мен имаше същия теч от там, просто ти се е скъсала гумичката под самата пръчка, там няма как да го уплътниш със силикон или каквото и да било. Купуваш тая гумичка, струва някъде около 6-7лв, сменяш я и забравяш за теча
    punto HGT

Коментар

Working...
    X