Здравейте. Имам следния проблем със скоростите: когато включа на 2-ра и подам газ лоста излиза от предавката и колата започва да хърка. След което включвам пак и се оправя, но това е много неприятно, тъй като от вчера става почти всеки път като включа на 2-ра. Ако някой е имал подобен проблем ще съм много благодарен, ако сподели как го е решил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите на Bravo
Collapse
X
-
Не мога да съм сигурен ,но съм имал същия проблем само където не беше с фиата.Решението на проблема се криеше под капака Закарах колата на майстор и я оправиха за секунди- някакви гумички на скоростната кутия се бяха извадили. Отиди на майстор да погледне и ако е същото няма да ти вземе много пари.Fiat Bravo 1.6 16V
-
boneff написа:Не мога да съм сигурен ,но съм имал същия проблем само където не беше с фиата.Решението на проблема се криеше под капака Закарах колата на майстор и я оправиха за секунди- някакви гумички на скоростната кутия се бяха извадили. Отиди на майстор да погледне и ако е същото няма да ти вземе много пари.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
tomazo написа:вероятността да е синхронизатор е много голяма !!колкото се може по-бързо я закарай на майстор и избягвай да включваш 2-ра скорост !Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Продавам скоростна кутия от Браво 1.6 за резервни части, ако ти трябва нещо пиши.Аз също имах проблем (отчупи се парче от корпуса) и си купих нова ск. кутия.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Продавам скоростна кутия от Браво 1.6 за резервни части, ако ти трябва нещо пиши.Аз също имах проблем (отчупи се парче от корпуса) и си купих нова ск. кутия.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
morg написа:А в синхронизатора ли беше проблема? Сподели зада знаем ако се случи нещо подобно на другFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
morg написа:Пак добре си минал - на мен веднъж ми взеха 600 лв. за диагностика, смяна на 2 предни амортисьора и един ремък, който го свалиха, казаха че си е ок и го сложиха пак ...Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Е вярно е, че взех по- скъпи амортисьори така, че част от сумата е оправдана. Но определено понадуха цената и най- ме разочарова ремъка за динамото - явно се беше отпуснал от жегата и употребата и пищеше много грозно... а онзи го свали, погледна и каза че е здрав и че за момента не пищи... естествено си платих за свалянето и слагането, след което просто си купих ремък и отидох в друг сервиз (при един приятел на мой познат - малко е забутано и изглежда зле, но човека си разбира от работата) 25 лева за ремък и 10 - 15 лева май дадох за смяната и сега ни вопъл ни стон . От тогава знам къде да ходя.
Коментар
-
Браво на този сервиз ама преди да сменят всичко това като съединител,вилка,муфа,масло консултираха ли се с теб дали ще ги сменяш или ей така давай той човека ще си плати.За синхронизатора съм съгласен от него е било ако не е било от износени втулки и тампони по щангите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Браво на този сервиз ама преди да сменят всичко това като съединител,вилка,муфа,масло консултираха ли се с теб дали ще ги сменяш или ей така давай той човека ще си плати.За синхронизатора съм съгласен от него е било ако не е било от износени втулки и тампони по щангите.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Аз да кажа, че може и да не е от синхронизатори. Просто си направи труда да свалиш защитното кожухче на скорстния лост а след това свали капачето. Разгледай да не са излязла(и) вилката от пластмасовите втулки (те също се износват при много ръчкане). Цялата тая работа е покрита с розова грес, внимавай да не се изцапаш . Дано имаш късмет да са тези втулки!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар