Реших да си сменя антифриза сам и го направих що годе добре.Обаче след като исках да завия една пробка на един клапан,в който влизат два маркуча,пробката се счупи и сега леко сълзи от там.Въпроса ми е от къде мога да си намеря такъв клапан и как точно се казва.Колата е Fiat Brava 1.9 TD 75 hp.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете за един клапан.
Collapse
X
-
Re: Моля помогнете за един клапан.
nkostadinski написа:Реших да си сменя антифриза сам и го направих що годе добре.Обаче след като исках да завия една пробка на един клапан,в който влизат два маркуча,пробката се счупи и сега леко сълзи от там.Въпроса ми е от къде мога да си намеря такъв клапан и как точно се казва.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:nkostadinski написа:Реших да си сменя антифриза сам и го направих що годе добре.Обаче след като исках да завия една пробка на един клапан,в който влизат два маркуча,пробката се счупи и сега леко сълзи от там.Въпроса ми е от къде мога да си намеря такъв клапан и как точно се казва.
Коментар
-
nkostadinski написа:Fiat_Punto11 написа:nkostadinski написа:Реших да си сменя антифриза сам и го направих що годе добре.Обаче след като исках да завия една пробка на един клапан,в който влизат два маркуча,пробката се счупи и сега леко сълзи от там.Въпроса ми е от къде мога да си намеря такъв клапан и как точно се казва.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега, ти разви ли го това нещо до край, да видиш дали няма гумено уплътнение което да може да се смени ? А ако ще го сменяш цяото, ти препоръчвам ново от магазин, че втора ръка може да излезе по- калпаво и от твоето разваленото. Не вярвам да струва повече от 5 - 10 лв. Да не казвам, че само доставка с куриер на такова втора ръка, ще ти струва около 6 лв. Помисли си добре преди да действаш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Колега, ти разви ли го това нещо до край, да видиш дали няма гумено уплътнение което да може да се смени ? А ако ще го сменяш цяото, ти препоръчвам ново от магазин, че втора ръка може да излезе по- калпаво и от твоето разваленото. Не вярвам да струва повече от 5 - 10 лв. Да не казвам, че само доставка с куриер на такова втора ръка, ще ти струва около 6 лв. Помисли си добре преди да действаш.
Коментар
-
Пробвай с червения маслоустойчив силикон за уплътнение, предполагам че ще свърши работа за тази цел, или течна добавка за антифриз.Даже е препоръчително да се слага такава когато се сменя антифриза,действа като превантивна мярка освен за теч,и има съставки които предпазва образуването на ръжда,и също увеличава мазилноста на помпата|живот|.Аз завчера сложих течната добавка наFiat palio 1.7td
Коментар
-
nkostadinski написа:Dido_Lyubenov написа:Колега, ти разви ли го това нещо до край, да видиш дали няма гумено уплътнение което да може да се смени ? А ако ще го сменяш цяото, ти препоръчвам ново от магазин, че втора ръка може да излезе по- калпаво и от твоето разваленото. Не вярвам да струва повече от 5 - 10 лв. Да не казвам, че само доставка с куриер на такова втора ръка, ще ти струва около 6 лв. Помисли си добре преди да действаш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар