Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся описание на климатроника на фиат Улисе,Евасион,Пежо806

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Търся описание на климатроника на фиат Улисе,Евасион,Пежо806

    Търся описание на климатроника на фиат Улисе,Евасион,Пежо806някакво описание за работата с климатроника на миниваните,как трябва да се настройва според температурата и как се пуска печката,кой е най-добрия режим на работа и най-малко натоварващт вентилаторите.Как може да духа въздух от вън при движение без да е пуснат климатроника и как трябва да се пусне за да духа въздух отвън но не топъл.Благодаря предварително.Ако има някой описание на български ще е по добре.

    #2
    В Download-секцията на сайта има файл за въпросните модели. Не съм го свалял, но предполагам, че пише и за това, което те интересува: http://download.fiat-bg.org/Books/Ulysse/Успех!

    Коментар


      #3
      благодаря

      Коментар


        #4
        Сутрин като запяля колата и температурата е 7- 8-9 градуса и печката се включва превключвам веднага на ЕКО и тя пак си работи,пробвах да я запаля директно на еко -така както е изгасена колата от предния ден и пак се включва печката,даже един пат забелязах че като запаля започват да въртят перките и климатика да работи ,а и печката се включва,нормално ли е това.Има ли някой някакво описание за работатат на климатронмика .В предния пост видях как би трябвало да работи печката ама при мен се пуска и на 9 градуса

        Коментар

        Working...
        X