Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя за Grande Punto 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кора под двигателя за Grande Punto 1.2

Аз да попитам, като сте си купили колите чисто нови, имаха ли кора под двигателя? Аз се двоумя дали да не сложа за да пази от намокряне алтернатора?!
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

damianoff написа:
    Аз да попитам, като сте си купили колите чисто нови, имаха ли кора под двигателя? Аз се двоумя дали да не сложа за да пази от намокряне алтернатора?!
    Като нова, ниво на обзавеждане Dynamic, нямаше кора -купих от АИ оригинална, цена~ 140 лв.; за предпазване на генератора отгоре, по идея от чужди клубове, измених десния дренаж на пространството под предното стъкло-отведен с допълнителна тръба встрани-в оригиналното изпълнение водата тече точно върху генратора.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Vesko, благодаря за информацията, ще гледам и аз да се оборудвам с една кора, както и да променя водоотточващата система Май и това е било причината за скапването на алтернатора! Сега като е нов, поне да изкара още 100 000 км.
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

А по моя вина се счупиха долните части на подкалниците оригиналните ....както каза бате Веско имаше проблем с калта поемаща се направо към двг но като ги смених с други тр производство да чукна на дърво...но проблем...имам здрава ламарина под мотора но все нещо ме дразни от към сигурността при удар...
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Working...
        X