Колеги от известно време колата Punto 1.2 16v 97г. трака като дизелче което явно не влияе на вървенето...заведох я в един сервиз на FIAT в Люлин и ми казаха че вероятно шумът е от счупени хидравлични повдигвачи. Майсторчето веднага предложи 16 такива по 38лв - 608лв и 220лв за работа.......е аз го отсвирих...звъннах по магазините за повдигвач - 20лв и не било нужно ако един е счупен да се сменят всичките както тоя твърди..Вантотраде- 30лв, което пак е по малко от 38лв..........Какво ви е мнението по този въпрос???Ще ми препоръчате ли сервиз където да ми оправят колата???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шуми ми под капака
Collapse
X
-
заведох я в един сервиз на FIAT в ЛюлинАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
SIII написа:Е къде да я водя да я прегледат така се ядосах днес че мисля да я засиля за проданAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Трябва много зор за да спраскаш хидравлияен повдигач.Дори да трака то е по друга причина - действието на този повдигач се обославя на това че той през малки дупчици се пълни с масло което обира реално луфт-а при работа на двигателя.Обикновенно в 99% от случаите се запушват каналчетата и затова трака и се оправя като се разглоби самия повдигач и просто се почисти.....няма никакъв смисъл да се сменя камоли пък 16-те.....това са пълни глупости.За място не мога да ти препоръчам защото лично аз си предпочитам сам да си пипам по колаа поне което мога.Но не се лъжи да я продаваш заради това или да сменяш наред........не вярвам да се е счупил повдигача камоли и 16-те.....просто не е възможно...Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
sstanchev написа:смени си маслотоCarozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
-
Mitko написа:madgogo написа:sstanchev написа:смени си маслотоCarozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар