Момчета докато си карам спокойно на по висока скорост и изключа от скорост на свободна и колата блокирва, светва лампата за маслото, спирачките неработят ужас може да се отрепя някаде !!! От какво може да е ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 Блокира в движение
Collapse
X
-
nedialko- написа:99.9% си с обикновена газова уредба, и това става само когато си на газ нали... отговора е прост - не изключвай от скорост или махни първия въздуховод и ще спре да гаснеFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Apoly написа:На газ е карам, но никога преди не е правила такаFiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Ти след като блокирВа палиш ли я отново,за да продължи да върви нормално?След като не щеш да кажеш гасне ли или не кажи поне товаFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Gasne v dvijenie, sled tova se opitvam da e zapalq da ... Moje li da e ot nastoika na izparitelq ... Blagodarq na kurticata 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. ogi28b
Коментар
-
Apoly написа:Gasne v dvijenie, sled tova se opitvam da e zapalq da ... Moje li da e ot nastoika na izparitelq ... Blagodarq na kurticataFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар