Здравейте колеги, онзи ден бях спрял един приятел да отиде до магазина и един полицай дойде до мен и ми каза, че ако не си оправа гърнето щял да ме спре от движение, след което останах потресен Също ми направи забележка и за музиката да съм я слушал толкова силно извън града, само му казах "добре" и тръгнах, какво да правя като ме спре утре пак, генерацията си е оригиналната има средно и задно гърне, задното е само спортно, но звука не е толкова силен, като сменях скоростната кутия преди две седмици забелязах, че където е опирала меката връзка се е прокъснала, ще я сменя като взема заплата, обаче колата пак се чува. Кажете какво да правя Раздел "Общи приказки" не е предназначен за обсъждане на технически проблеми с автомобилите. Местя темата. ogi28b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със спортно гърне
Collapse
X
-
kluchar написа:Или гърнето е здухано някъде или не е СПОРТНО а само ПЪРДЯЩО.Моето не даваше голям звук макар че беше спортно и струваше 300 лв .Освен да е закараш на някой където прави гърнета да е погледнеjordan85 написа:Следващият път най-любезно го попитай, колко е максимално разрешеното ниво на шум в градски условия. След това да измери колко шумна е твоята кола.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ще ти спрат колата от движение, защото нямаш сертификат за нивото на шум. Това е най-малкото.Ако се заяде може и акт да ти напише за минимум 2000 лв., защото си правил промяна в конструкцията на колата и не си я озаконил по законовия ред.Една италианска поговорка казва така - "Когато се наведеш и видиш между краката си още един чифт топки и те не са твоите, по-добре на мърдай!"Няма начин да няма начин!
Коментар
-
jordan85 написа:Следващият път най-любезно го попитай, колко е максимално разрешеното ниво на шум в градски условия. След това да измери колко шумна е твоята кола.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Ще ти спрат колата от движение, защото нямаш сертификат за нивото на шум. Това е най-малкото.Ако се заяде може и акт да ти напише за минимум 2000 лв., защото си правил промяна в конструкцията на колата и не си я озаконил по законовия ред.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
nikolovvd написа:Ще ти спрат колата от движение, защото нямаш сертификат за нивото на шум. Това е най-малкото.Ако се заяде може и акт да ти напише за минимум 2000 лв., защото си правил промяна в конструкцията на колата и не си я озаконил по законовия ред.Една италианска поговорка казва така - "Когато се наведеш и видиш между краката си още един чифт топки и те не са твоите, по-добре на мърдай!"Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Зависи на какъв попаднеш.Ако цяла вечер е бил дежурен и сутринта като се е прибрал час два по-рано и е сварил приятела си в леглото на жена си, може и бой да яде ако започне да му се дърви нарушителя!Веднъж бях свидетел как един полицай на доста високо ниво в полицията спря до един с бус, който бе спрял малко по диагонал да натовари една камина, а улицата бе с 4 платна и човечеца не пречеше на никой. Така му се развика, че се притесних да не скочи да го бие, а женами се изплаши. Беше като обезумял и при това бе подполковник или полковник не помня вече!Това с озаконяването в България е врата в полето. Карай си и си свиркай, но гледай да не се навираш в очите им и да влизаш в пререкания. При сблъсака на яйцето и камъка няма значение кой е виновен. Винаги ще пострада яйцето!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:jordan85 написа:Следващият път най-любезно го попитай, колко е максимално разрешеното ниво на шум в градски условия. След това да измери колко шумна е твоята кола.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nikolovvd написа:Зависи на какъв попаднеш.Ако цяла вечер е бил дежурен и сутринта като се е прибрал час два по-рано и е сварил приятела си в леглото на жена си, може и бой да яде ако започне да му се дърви нарушителя!Веднъж бях свидетел как един полицай на доста високо ниво в полицията спря до един с бус, който бе спрял малко по диагонал да натовари една камина, а улицата бе с 4 платна и човечеца не пречеше на никой. Така му се развика, че се притесних да не скочи да го бие, а женами се изплаши. Беше като обезумял и при това бе подполковник или полковник не помня вече!Това с озаконяването в България е врата в полето. Карай си и си свиркай, но гледай да не се навираш в очите им и да влизаш в пререкания. При сблъсака на яйцето и камъка няма значение кой е виновен. Винаги ще пострада яйцето!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nikolovvd написа:Ще ти спрат колата от движение, защото нямаш сертификат за нивото на шум. Това е най-малкото.Ако се заяде може и акт да ти напише за минимум 2000 лв., защото си правил промяна в конструкцията на колата и не си я озаконил по законовия ред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар