Здравейте колеги. Ситуацията е следната, Беше ми протекла тапата откъм скоростната кутия и все не ми оставаше време да я закарам в гаража ми и да я сменя. Купих си течност за запушване на радиатори (Valvoline) и спря да тече. Обаче това беше до миналата седмица... Попаднах в едно задръстване на един главен път поради ремонт на участъка и колата реши да си покаже рогцата. Изхвърли всичко, което имаше- води, антифризи (стана голямо шоу- беше като гейзер :D :D ). Тръгнах да я прибирам спирах, наливах води прибрах я. Стрелката за температурата на водата мина червения сектор :D :D . И вече почва да ме гони мисълта че съм я прегрял. До какво може да доведе това ? Нещо по фрапиращо може ли да се получи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1- прегрял двигател
Collapse
X
-
Зависи колко в червеното е отишла и за колко време. Предполагам че нищо и няма, ама може и да е на път да издуха гарнитурата или да оеша маслото с антифриза.Имаше ли промяна в звука на мотора като стигна до червеното?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
ivailo rachev написа:Ако не е стояла много в червеното можеш да се разминеш само със притеснението,но ако си е постояла там най-малкото да е издухала гарнитурата и да са се опекли гумичките.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ivailo rachev написа:Ако не е стояла много в червеното можеш да се разминеш само със притеснението,но ако си е постояла там най-малкото да е издухала гарнитурата и да са се опекли гумичките.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар