Пунто 1.2 75
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да го купя това Punto? Brava вече
Collapse
X
-
Нямам нищо против Пунтото като модел. Но при положение, че за същите пари (че и за доста по-малко) може да се вземе Брава, която е класа над Пунто някак не ми се връзва.Цените на частите са идентични с някой малки изключения, но нищо фрапиращо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Едно пребоядисване на предната броня и свети, ама ми е съмнителна ниската цена, но каквото и да и има се оправя."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
krasio_79bs написа:Бих погледнал тази-http://www.cars.bg/u823842Има външни забележки ,но за сметка на това е с ГИ и сменен съеденител( според продавача).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Разликата в разхода на гориво е малка(около литър според каталозите).Все пак колата е със сменени части,има ГИ от чиято икономия ще си избие данъка неусетно.А и няма да се чуди дали е спрял като пусне климатика.Самият ти казваш ,че няма свястна Брава 1.2 на пазара.Модела с 1.4 двигател знаеш защо изобщо не го коментирам и логично следващият модел е с 1.6 мотора.Отделно от това за 1.6 е много по лесно да си намери части на изгодна цена. Мисля ,че му предлагам златната среда.В крайна сметка има много фактори които обръщат мнението на купувача при един оглед на автомобил.
Коментар
-
На моята БравЪ данъка и е 100 лева, понеже вече е старичка, та пак не е болка за умиране За разликата в разхода не мога точно да кажа, но не е нещо фрапиращо и бих избрал Бравата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Пунто-то което е харесал е добро, но и аз съм на мнение че 2000-2500 са много за тази кола. Аз лично за тези пари бих потърсил Пунто 2, което също според мен е доста добър избор и има голямо разнообразие от мотори- било то дизел или бензин, също съм чувал и че поддръжката не е скъпа( затова колегите с пунто 2 да си изкажат мнението )94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
Колега, ако е запазен екземпляра, и смъкнеш от цената, мисля че няма да сбъркаш.Аз за моята миналата година броих 3200 при положение че имаше и за по 2500 лв,тогава.Но аз държах колата да бъде придружена със всичките необходими документи и трите ключа, като отидох да я оглеждам ,човека излезе точен,имаше всичко необходимо,даже и и гаранцията седеше в сервизната книжка+ код картата за имобилайзера.Вследствие като я взех, при обстоен преглед от мой братовчед ,който си изкарва хляба от ремонти на автомобили,и то основно с японски марки, се оказа че колата до последно е била обслужвана,като ми смени само обтяжната ролка и ремъка.Старата ролка ми я даде ,и каза да я пазя,защото просто и нямаше нищо и каза че тукашните части в БГ не са качествени.Така че ако колцата ти допада, и действително е запазено всичко по-нея+ходова част, и успееш да смъкнеш от цената,определено няма да сбъркаш.Пък по новия модел не са по-здрави ,само имат някоя екстра повече,и по-добра визия.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
ами ще оглеждам за 1.2 брава или пунто на по прилична цена, все си мисля че за 2 бона ще го даде ама пак ще стъпи на 3... регистрации ала бала... новите пунтота ама хич не ми харесват.. може да са по нови но са ми по грозни някак си...1.2 брава с газова си мисля че ще го мирише дет са има на дума.. + факта че ще е по голяма и удобна, добре звучи но от тук идва въпроса дали 1.2 мотор ще е достатъчен на това купе...
Коментар
-
Незнам какво търсиш точно от един автомобил, но гледай с перспектива. Синът ми беше доволен на каквато и да е само да е с кола, мина през 5 за 4 години, предпоследната беше Браво, което взе от зет ми, разсъжденията на ерген човек са едни, а на женения други, в крайна сметка зетя купи брава, все пак е по-добра за семейна кола, синът преди 3 м продаде Бравото и сега е с Ксантия 1, която се оказа страхотен автомобил въпреки годините си, взехме я за 1200 лв, няма никакви ръжди по нея, вози като лодка и т.н. Аз си карам Бравата и от нея съм си доволен, Щерката кара Пунтото, за жена е идеален автомобил. Та идеята ми е освен разхода и поддръжката гледай и с перспектива. Лично аз в Брава се чуствам като удома си. пасва ми като ръкавичка. Първо карах Пунтото и после се сдобих и с Бравата, коренна разлика е във возията и удобството на по-големия автомобил, поддръжката е приблизително еднаква. За Ситроена въобще не ми се говори от към поддръжка.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Заслужава ли си тази Fiat Brava?
Здравейте колеги в търсене на колица съм и бюджета не е много голям.. около 2500лвМислех доста за Punto но понеже съм рибар и ми се струва, че няма да ми пасне тази колица понеже ми идва малка, Bravo и тя не ми върши работа и като че ли остана Fiat Brava. След разглеждане доста на обяви това ми грабва вниманието:http://www.cars.bg/u887576Хубавото на тази колица според мен е че има климатроник и газов инжекцион. Но от тук следват няколко въпросчета* Дали парите не са много за тази кола като се има впредвид, че е 1998г. предполагам на 2500 ще стиснем ръцете. ?* Този мотор не идва ли малко слаб за това купе ?*Разход на газ-6/100 извън града и 8,5 в града - този разход възможен ли е или малко е нереален за този мотор и просто продавача да лъже ?*Скъпа ли е поддръжката на тази кола? За пример колко ще ми излезат ремък, ролки, филтри и масло ?*Кое най-често се чупи на тази Брави ?*Возията на Brava мека или твърда е ?*Заслужава ли си да я огледам тази кола.. или да чакам друга или да помисля върху друг модел на Fiat?(Това на което държа е да е в малкия данък и да е бензин за да се кара на газ, че бензин и нафта идват малко скъпо)Благодаря на всички колеги за отделеното време.
Коментар
-
Има нещо гнило около тази кола.В линка който съм дал се продава или продавала от автокъща и на снимките на двигателя се вижда ,че не е 1,2 ,а 1,6.http://www.cars.bg/u463899Ето и снимка на 1,2 двигателче.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар