Здравейте.. колеги.. преди доста време имах дилема дали да си закупя Punto или 106, стана така, че на оферта дойде Пежо и си взех пежото. Продадох го скоро и сега останах без кола... реших да си закупя сега и пунто, че да не ме човърка а и ще мога да ги сравня двете коли и коя по ми харесва... Търсих доста време 1.1 моно за да мога да и сложа обикновенна гаова но така и така не се появява добра оферта по сайтовете... Днеска си харесах една колица която няма нищо общо с това което търсих като мотор 1.1Става дума за тази колица:http://www.cars.bg/u812851От тук идват и наколко въпроса на които се надявам да получа отговор.1) Мислите ли, че колата си заслужава и виждате ли нещо нередно на пръв поглед2) Дали колата си заслужава парите или да чакам за по добра оферта.. предполагам на 2000лв ще стиснем ръцете..3) Този мотор може ли да се каже, че е сполучлив и пъргав ?4) Дали колекторните траби са метални или пластмасови ? Защото ако са метални мисля, че няма да има проблем да сложа обикновенна газова или бъркам?5) Долу горе колко пари би ми струвало смяна на консумативите(ремък ролки филтри) ако някой колега е сменял на скоро може да сподели.6) Ако този мотор не е хубав към кой да се ориентирам да търся за напред ? 1.1 моното много ли е спънат като цяло ?Ами това е ... Благодаря на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да го купя това Punto? Brava вече
Collapse
X
-
Здравей и добре дошъл!Не ти ли се виждат 2000 лв. много за Пунто 1?Edit: 1.1 с газова не си го представям колко ще върви..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Bravo/Brava/Marea.Примерно:http://www.cars.bg/u823653"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Забрави какво си чел.Почти никой във форумите не пише колко му е здрава колата, а обикновено се обсъждат възникнали проблеми Пунтото е здраво колкото и моделите, които ти посочих по-горе. Окачването е стабилно, двигателите са супер и дизайна е на ниво.1.2 16V (на Bravo/Brava) е хубав двигател и има много плюсове - нисък разход, нисък данък, климатик и сравнително добра динамика.1.6 16 V също е хубав, но "недостатък" му е високия данък.Ти кажи, че си навит, пък доводи ще ти намерим :DКакво искаш от колата?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа:Забрави какво си чел.Почти никой във форумите не пише колко му е здрава колата, а обикновено се обсъждат възникнали проблеми Пунтото е здраво колкото и моделите, които ти посочих по-горе. Окачването е стабилно, двигателите са супер и дизайна е на ниво.1.2 16V (на Bravo/Brava) е хубав двигател и има много плюсове - нисък разход, нисък данък, климатик и сравнително добра динамика.1.6 16 V също е хубав, но "недостатък" му е високия данък.Ти кажи, че си навит, пък доводи ще ти намерим :DКакво искаш от колата?
Коментар
-
Като гледам пунтото е добро, още повече е 16В което е много добре, но цената, за тази цена вземаш и пунто 2 с 1,2 мотора, също много добро решение спрямо питането на колегата! Нисък разход, данък и подръжка!Аз съм заклет Путаджия, браво брава нимогат, ме грабнат, така че квото влече сърцето това да е, успех с покупката!п.п. Ценато на това пунто е висока за мен, разгледай и потърси още има и много др оферти!
Коментар
-
minimalistix написа:ами колега за кола 99-та година долу горе не са ли нормални 2-2500 ? не виждам по добра алтернатива за тези пари
Коментар
-
Като искаш Пунто да ти дам мойто Разходи - на 1.1 - ремък с ролка - 30 лв. филтри - въздушен 4 лв., маслен 6 лв. По ходовата част нищо не съм пипал - 75-7 000 км.. Е, предните амортисьори са за смяна...п.п. туй пенто от обявата е много хубаво на пръв поглед, може и да го вземеш за 2000 ...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Карам Пунто 1.2 -75 кс. Много пъргава кола евтини части ремък около 25 лв. ролка 15-20 лв. Разход на гориво 8.5 в града и 6.2 бензин 6.8 газ извън града много здрав мотор купе носачи и предно окачване.Слабо място скоростна кутия.Относно цената зависи от техническото състояние.1.1 е малко слабичко.
Коментар
-
Няма нужда да говорим дали е по-добра возията Разхода на 1.6 с обикновена газова е около 9 извън и 11-11,5 градско. Проблеми с газифицирането - никакви.Имаш ли парите, кола се намира лесно, само не бързай!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Не знам как може да сравнявате Пунто с Браво и всичките му производни.Пунтото,е с много по евтина подръжка,много по здраво и по икономично,по малък данък.На 1.2 можеш да сложиш обикновена газова,няма проблем с метални колектори е.Проблема на всяко пунто е да не се прегрей двигателя.Тази цена ми се вижда много,но ако направи коментар на цената до към 1700-1800 мисля,че е добре.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар