Е време беше и на мен да се запиша като един от многото глупаци които без да искат си чупят нещо по колата, която и без това си има неща за правене. Та значи оправям си аз нещо по жабката изправям се рязко и отнасям с лакът огледалото за задно виждане при което за да ми е гадно установявам, че не се е отлепило а направо се е поотчупило с част от стъклото (не много но изглежда грозно дори отвън). Имам няколко въпроса:1. От каското ще ми признаят ли това като щета и ще ми изплатят ли пари да си сменя цялото предно стъкло ?2. Как стои въпроса със стикерите за прегледа и гражданската - да речем че реша да го сменям при всички случаи как могат да се прехвърлят въпросните стикери на новото стъкло ?3. Къде бихте ми препоръчали да отида за подобна смяна - продпочитам стъклото да е оригинално да не е някво стандартен боклук и евентуално има ли вариант все пак да се залепи според вас без КАТ-аджиите да ми се правят на интересни?Благодаря предварително и внимавайте как размахвате лакти - може да ви струва пари
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автостъкла и застраховки
Collapse
X
-
Re: Автостъкла и застраховки
AvataR написа:Е време беше и на мен да се запиша като един от многото глупаци които без да искат си чупят нещо по колата, която и без това си има неща за правене. Та значи оправям си аз нещо по жабката изправям се рязко и отнасям с лакът огледалото за задно виждане при което за да ми е гадно установявам, че не се е отлепило а направо се е поотчупило с част от стъклото (не много но изглежда грозно дори отвън). Имам няколко въпроса:1. От каското ще ми признаят ли това като щета и ще ми изплатят ли пари да си сменя цялото предно стъкло ?2. Как стои въпроса със стикерите за прегледа и гражданската - да речем че реша да го сменям при всички случаи как могат да се прехвърлят въпросните стикери на новото стъкло ?3. Къде бихте ми препоръчали да отида за подобна смяна - продпочитам стъклото да е оригинално да не е някво стандартен боклук и евентуално има ли вариант все пак да се залепи според вас без КАТ-аджиите да ми се правят на интересни?Благодаря предварително и внимавайте как размахвате лакти - може да ви струва пари
-
Застахователя ми е Евроинс и според мненията тук излиза че май ако се опитам да мина през тях ще паднат разправии. Ей сега звънях в кобра и ми казаха че за 5 кинта ще залепят огледалото. Нека поясня като падна огледалото нещо като люспичка се отчупи от стъклото не се е цепнало или нещо подобно. Иначе смятам да си пробвам късмета в Евроинс да видя на какви ще се направят. Аз съм застахован в централния им клон така че мога много добре да ги увикам ако ми се направят на интересни. А пари нямам в момента за стъко което ще рече че поне до заплата трябва да изчакам защото и те да се съгласят да ми го платят пак няма да е по рано от следващата седмица и ако аз сам си счупя стъклото ще трябва да стоя без кола.
Коментар
-
Кобрата са пълни некадърници.Миналата година сменях предното стъкло при тях.Първо ми казаха някаква си сума 470 лв,след като разбраха 4е колата има автокаско,като преди това бях говорил с някой от тази фирма и ми каза цена от 190 лв.Както и да е .Закарах колата и казаха че за 2 часа е готова.Като отидах след два часа ми стана лошо като я видях.Предно стъкло нямаше и всичко беше омазано с черен силикон.Казаха че стъклото се изплъзнало и че им се случвало за първи път.Чаках още 2 часа да изсъхне силикона за да го махнат и още 2 часа да го сложат на ново.След това се оказа че са разтегнали гуменото уплътнение на стъклото като са го монтирали и по ръбовете стърчеше.Налага се след това аз допълнително да го лепя.Добре че ми платиха всичко после застрахователите.така че по добре не го сменяй или поне не при Кобра.Не е тук темата иначе мога да ти разкажа и друга история,за един приятел дето от спукано стъкло кара цяла седмица без стъкло,заради тях.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар