Здравейте отново! Дано не досаждам вече, но още се уча по тая кола, после мен ще питате Значи днес установих един звук при движение с много ниска скорост - на 1ва с 1000 оборота - 5-10км/ч някъде (движение в задръстване във формация). Чува се едно като превиване от хидравликата на волана. Подобен звук само, че по-краткотраен и в синхрон с оборотите на гумите. Над 10км/ч изчезва, а когато го има също се появява и изчезва. Понякога е по-силен, понякога по-слаб. На прага на моята чуваемост е. Предполагам, че е лагер на главина ама да питам все пак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звук от задна главина!
Collapse
X
-
ами на рено 19 за да се сменят задните накладки се сваля главината с лагера колега ,друг начин няма .а и не само на рено е така има и други марки коли конструирани по този начин.после лагера зави но нямаше луфт попитах да не е пренатегнат но ми казаха че това е невъзмможно и така си и я карах 1 година.И няма да е лошо да кажеш за каква кола става въпрос все пакHONDA I-VTEC
Коментар
-
Re: Звук от задна главина!
maiden написа:Здравейте отново! Дано не досаждам вече, но още се уча по тая кола, после мен ще питате Значи днес установих един звук при движение с много ниска скорост - на 1ва с 1000 оборота - 5-10км/ч някъде (движение в задръстване във формация). Чува се едно като превиване от хидравликата на волана. Подобен звук само, че по-краткотраен и в синхрон с оборотите на гумите. Над 10км/ч изчезва, а когато го има също се появява и изчезва. Понякога е по-силен, понякога по-слаб. На прага на моята чуваемост е. Предполагам, че е лагер на главина ама да питам все пакTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
да не е от скоростите този шум, че като знам фиат честичко.... иначе аз шум от лагер на главина съм чувал само при висока скорост и колкото повече го караш без да го смениш при все по ниски скорости почва да вие. не казвам, че е невъзможно да е от лагера, просто споделям аз с какво съм се сблъсквал.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар