Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo Schumacher Edit

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo Schumacher Edit

Здравейте от мен. От скоро съм във форума и основно преглеждам и чета мнения за дизеловите двигатели на Fiat Stilo. Искам да си купя такова с 2 врати. Ще съм благодарен, ако някой колега от форума е запознат дали серията на този автомобил http://www.cars.bg/u738212 са сполучливи, а ако някой има информация точно за тази обява, ще се радвам да ми сподели. Принципно от това, което прочетох и от личните ми предпочитания търся Стило след 2004 г., 2 врати, дизел 115 или повече к.с. Благодаря ви предварително.

Re: Fiat Stilo Schumacher Edit

sledy написа:
    Здравейте от мен. От скоро съм във форума и основно преглеждам и чета мнения за дизеловите двигатели на Fiat Stilo. Искам да си купя такова с 2 врати. Ще съм благодарен, ако някой колега от форума е запознат дали серията на този автомобил http://www.cars.bg/u738212 са сполучливи, а ако някой има информация точно за тази обява, ще се радвам да ми сподели. Принципно от това, което прочетох и от личните ми предпочитания търся Стило след 2004 г., 2 врати, дизел 115 или повече к.с. Благодаря ви предварително.
    Хубаво си се насочил, но...лично аз толкова пари за стило не бих дал, но щом имаш хвърляй!!
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

За тези пари можеш да вземеш същото поколение Алфа 147.В пъти по добра и надеждна от Стилото.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Re: Fiat Stilo Schumacher Edit

Хубаво си се насочил, но...лично аз толкова пари за стило не бих дал, но щом имаш хвърляй!!
        Аз също не бих дал толкова пари, затова сега правя проучване и търся най-добрия вариант за качество и цена

Коментар

Working...
        X