Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за съвместимост на гърнета.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за съвместимост на гърнета.

Здравейте колеги. Дали според вас гърнетата от мареа 2.4 ще станат на мареа 1.8. гледам по епер и картинки че най - вероятно няма да има проблем но за всеки случай да питам и вас.Поздрави
    Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks

Re: Питане за съвместимост на гърнета.

popai145 написа:
    Здравейте колеги. Дали според вас гърнетата от мареа 2.4 ще станат на мареа 1.8. гледам по епер и картинки че най - вероятно няма да има проблем но за всеки случай да питам и вас.Поздрави
    Стават. Правил съм я тази грешка и не смятам да я повтарям повече.Освен, че звученето се промени към по-лошо, колата ми пушеше като дизел при форсиране около две-три седмици, а газовете продължиха да си смърдят на дизелови, докато не свалих гърнетата.

Коментар

Re: Питане за съвместимост на гърнета.

lithrone написа:
      Стават. Правил съм я тази грешка и не смятам да я повтарям повече.Освен, че звученето се промени към по-лошо, колата ми пушеше като дизел при форсиране около две-три седмици, а газовете продължиха да си смърдят на дизелови, докато не свалих гърнетата.
      хахах, колега все едно си обул на някой вмирисаните чорапи а?
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
      X