Здравейте колеги.Случайно докато се ровех из нет-а попаднах на това.Кит за газова уредба ...... към инжекцион система.Сега разхода който ми дава колата е 10лв/7.5Л газ = 60км. в града и приблизително 85 извън града.В момента съм с обикновена газова..... дайте мнение дали си заслужава да взема тоя кит ... или да си карам с обикновената газова ....http://www.alo.bg/516837
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за газов инжекцион КИТ ???
Collapse
X
-
Аз съм с 1,6 и ГИ ФОБОС и минимално съм падал до 7,1л/газ/100км без климатик, сам в колата и скорост 90 км/ч.Градско лятото повече от 11 с климатик рядко качва, зимата става салата , там не можеш да разбереш реален разход понеже върви повечко на бензин и зависи на какви разстояния караш. Цената на тоя кит не е лоша, не знам как стоят нещата с монтажа и настройката. Монтажа виждам , че не е включен, виждам , че е нужен и кабел който трябва да купиш ако искаш сам да си я настройваш и монтираш и цената с кабела отива към 400лв, като добавиш и доставка, и още ще се качи цената. Ако трябва да платиш на някой и за монтаж според мен направо иди и да ти сложат един инжекцион за 720-750 лв и да си знаеш, че ти е мирна главата. Като цяло си струва само ако има кой да ти направи монтажа за без пари или почти за без пари. Добре е да се проучи въпроса и с гаранцията.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
Re: Мнение за газов инжекцион КИТ ???
ivan_dice написа:Здравейте колеги.Случайно докато се ровех из нет-а попаднах на това.Кит за газова уредба ...... към инжекцион система.Сега разхода който ми дава колата е 10лв/7.5Л газ = 60км. в града и приблизително 85 извън града.В момента съм с обикновена газова..... дайте мнение дали си заслужава да взема тоя кит ... или да си карам с обикновената газова ....http://www.alo.bg/516837Брава 1.6
Коментар
-
ре
Здравей колега, и аз като теб бях с обикновенна газова и после сложих ГИ. Да ти кажа не си струва. На мен даже с ГИ ми дава малко по голям разход отколкото с обикновенната и ми върви малко по малко. Какво ли не пробвах и все така настройки смяна на доста неща все тази.Поздрави.Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
Коментар
-
Ако решиш да го слагаш, ще ти го настроя дистанционно ))Настройвал съм същия кит на Браво 1.8 и на Мареа 1.8 и работи перфектно, за разход не мога да ти кажа, ама предполагам си чел за моите разправии с Тамоната на 1.8 мотора, монтиран в Либрата. Не работи и не работи коректно, разтиках я и сложих друга марка, малко известна на нашия пазар и всичко е 6+F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Бях при един газаджия да ми погледне системата сега и да ми каже колко пари ще ми струва за да мина към инжекцион система .... и човека ми каза "Няма смисъл от тоя инжекцион .... системата си ти е направена достатъчно добре че по-нисък разход на гориво надали ще постигнеш с инжекциона .... просто колата ще върви една идея по добре от сега"Та сега въпроса е че слушам много хора ... и всички дават различни акъли .... и не знам какво да правяAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар