Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси относно въздушен филтър и окачване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А какъв точно ти е двигателя? От малката снимка, която си дал в началото на темата, прилича на 1.8.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
      А какъв точно ти е двигателя? От малката снимка, която си дал в началото на темата, прилича на 1.8.
      2.00 147 коня приличат си с 1.8 но дебитомера е различен
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Synthy написа:
        2.00 147 коня приличат си с 1.8 но дебитомера е различен
        Точно такъв е
        Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

vladrak написа:
          И някой може ли да си изкаже мнението за окачването? Как ви се струва колата на височина?
          Супер е!Пълни с газ и карай (ако си взел книжка или се вози, ако все още нямаш).Не се занимавай с глупости, че тук във форума има батковци дето ще ти "пълнят главата с бръмбари".
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Пич, колата ти не е толкова ниска или поне така изглежда от снимките, имаш праг който те заблуждава. Но ако си със спортно окачване се пази от дупки, тротоари, павета, спящи полицаи и въобще всякакви неравности.А ако искаш да разбереш дали ти върви колата ходи да качиш Кочеджика, после ще кажеш как е и дали върви.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

един въпрос, и аз като колегата от първото мнение съм със спортен филтър така си го взех бравото, въпросът ми е че там където стои оригиналната филтърна кутия има 1 маркуч стърчащ нагоре, никаде не е закачен и още един който стърчи надоло, някой знае ли за какво са че не съм се заглеждал?

Коментар

за този мъркуч става въпрос някой знае ли за какво е

Коментар

Working...
                X