Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси относно въздушен филтър и окачване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от 1.6 е ама този който е преди филтърната кутия

Коментар

Synthy написа:
      На мен ми е по-интересно, за какво точно служи картона в найлоновият плик зад филтъра?
      пази филтара от мрасотия!колега няма смисал да слагаш оригиналната кутия за филтара,караи си така

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

<offtopic>
        Stoynev85 написа:
        А аз тогава защо нямам подобно нещо в колата си, след като имам заврян там 1.6 ?</offtopic>
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          <offtopic>
          Stoynev85 написа:
          А аз тогава защо нямам подобно нещо в колата си, след като имам заврян там 1.6 ?</offtopic>
          За този въздуховод става въпрос.
          Прикачени файлове

Коментар

Аха. Еми значи между двигателите на ланча и фиат има малка разлика. Моят изглежда по съвсем друг начин.
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Този въздуховод за какво точно служи, аз си мислех, че е нещо като предпазител, защото частта от ляво на ограденото я свалях, като ходих да си сменям номерата, защото не ми се виждаше номера на двигателя. Та на къде води оградената тръба, защото аз май въобще нямам такава...
              Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

Нямаш тръба, понеже ти я няма и кутията на въздушния филтър. А тръбата води именно до нея .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аха, благодаря, че отново ме просветлихте, така че, ако не махна този филтър и не си взема оригинален, то тогава такъв въздуховод не ми трябва. Мога ли например да купя отнякъде по-голяма кутия, специално за този филтър? И някой може ли да си изкаже мнението за окачването? Как ви се струва колата на височина?

Коментар

Е като я гледам или е с рязани стоковици или някви спортни.Пипано е нещо 100%.Виж каква марка за амортесиорите.На някоя от навивките на пружините трябва да пише нещо или номер,ако са спортни.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

стига сте обърквали човека, никва кутия не му трябва, трябва му това щом живее в англия http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-Perfor...Толкова машини има там и части че.... в бг няма толкова , колкото в лондон (да кажем).Моторите зора им да качат конете е въздуха, защото горивото е лесно, вземи си един хубав интейк кит и никога вече няма да си купиш филтър, и ще се кефиш на звука на колата ти
                      Punto JTD
                      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
                        стига сте обърквали човека, никва кутия не му трябва, трябва му това щом живее в англия http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-Perfor...Толкова машини има там и части че.... в бг няма толкова , колкото в лондон (да кажем).Моторите зора им да качат конете е въздуха, защото горивото е лесно, вземи си един хубав интейк кит и никога вече няма да си купиш филтър, и ще се кефиш на звука на колата ти
                        евалааааааа ти праа !!!!!! 1 човек да го каже!!!!!!!!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

jimi69 написа:
                          Всичко много хубаво си го написал, ама преди това да беше чел по-внимателно. Не сегашния собственик на колата е в Англия, а предишния!!!
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Да, както каза колегата, аз съм си тук, а човекът, който ми я продаде е в Англия. Този "Кит" заслужава ли си? Защото ще ми излезе към 200+ лв. Звукът в момента е доста як, доста ръмжи и много ме радва.

Коментар

А върви ли колкото ръмжи, или само звук вади?

Коментар

Върви доста, и на газ и на бензин.

Коментар

Working...
                                X