Здравейте, мислите ли, че въздушният ми филтър е сложен кофти? Като гледам, че е "лепен" нещо не ми вдъхва доверие. Ето го и него: Какво мислите за окачването ми? Дали е спортно, ако е така, как мога да проверя каква марка е?Ето го и него: Извинявам се за тъпите въпроси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно въздушен филтър и окачване
Collapse
X
-
Емо, като гледа гледа и вика с тиксо не става, прави се с силикон и медицински бинт, освен ако не си намериш здрава част от морга, гледам че пробива е след дебитомера което не е никак ама никак хубаво.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Synthy написа:Газовата ли е гръмнала ......Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vladrak написа:Защото вече е в Англия... Сега, кажете ми какво да кажа на майстора, като я закарам? Да сложи филтъра във филтърната кутия и да го уплатни ли? Има ли възможност този филтър да не се побере в нея? Извинявам се за тъпите въпроси.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Щом колата си върви така, за сега там не пипай. Само започни да се "оглеждаш" в обяви за авточасти за твоя двигател и си набави всички въздуховоди м/у дросела и кутията на въздушния филтър и самата кутия. Когато събереш всички нужни части може да минеш към подмяната им.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vladrak написа:Мисля да направя така, както казва Stefanaki, да търся ли друг дебитометър или този си е ОК?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар