Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo панорамен покрив размери и информация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo панорамен покрив размери и информация

Който каквато има информация относно панорамния покрив на Стилото моля нека да я сподели тук. Интересува ме размери.. има ли разлики м/у 3/5 вратите и комбитата? Буксата каква е, с колко кабела. Начина на закрепване към тавана. Също ми вършат и работа всякакви снимки на демонтирани или пуло демонтирани.
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Аз съм разглобявал моя, за какво става въпрос...?
    Stilo 1.8 16V

Коментар

Да не си решил да го монтираш на бравото?
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Нещо такова ми се върти в главата.. за това първо да видя как стоят нещата с тавана и вече след това да знам дали изобщо да търся и да наставям

Коментар

Тони_Казичане написа:
          Нещо такова ми се върти в главата.. за това първо да видя как стоят нещата с тавана и вече след това да знам дали изобщо да търся и да наставям
          Откажи се. Монтажът на люк не е шега работа, при положение, че всички монтажни отвори ги имаш разпробити, та камоли това "животно" за което не само че няма отвори, а и механизмът е ужасно сложен. Профилът на тавана на Стило не е като на Браво - и тук проблем. Накрая и да успееш да го монтираш и да не ти вали на главата, следва изливането на таван - още една ужасна и пипкава работа.

Коментар

lithrone написа:
            Откажи се. Монтажът на люк не е шега работа, при положение, че всички монтажни отвори ги имаш разпробити, та камоли това "животно" за което не само че няма отвори, а и механизмът е ужасно сложен. Профилът на тавана на Стило не е като на Браво - и тук проблем. Накрая и да успееш да го монтираш и да не ти вали на главата, следва изливането на таван - още една ужасна и пипкава работа.
            +1
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Идеята ми е влезнала дълбоко и не знам как да се откажа от нея.. В общи линии за сега е само идея

Коментар

Идеята е хубава, и на този свят всичко може , ама много работа, и то пипкава такава.Сваляхме един такъв панорамен покрив, само че на Citroen ВХ. Също е огромен, като размери. Знам че няма нищо общо с този на Стилото, ама основата предполагам е същата.Та като го свалихме какво има от долу всъщност:Имаш цяла рамка, на която стои закачена цялата конструкция, то всъщност е едно цяло: релсите, стъклата, каналите, като във всеки ъгъл, има отвори (като малки улуци), на които има закачени маркучи, които маркучи се спускат във всеки един рог, и излизат долу в калниците над гумите.Сещаш се за каква работа иде реч . Според мен най-трудна за изработка ще е рамката под тавана.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Не съм изчел внимателно горните пост-ове, но със сигурност ти казвам - откажи се!
                  Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                  X