Който каквато има информация относно панорамния покрив на Стилото моля нека да я сподели тук. Интересува ме размери.. има ли разлики м/у 3/5 вратите и комбитата? Буксата каква е, с колко кабела. Начина на закрепване към тавана. Също ми вършат и работа всякакви снимки на демонтирани или пуло демонтирани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo панорамен покрив размери и информация
Collapse
X
-
lithrone
Тони_Казичане написа:Нещо такова ми се върти в главата.. за това първо да видя как стоят нещата с тавана и вече след това да знам дали изобщо да търся и да наставям
Коментар
-
lithrone написа:Откажи се. Монтажът на люк не е шега работа, при положение, че всички монтажни отвори ги имаш разпробити, та камоли това "животно" за което не само че няма отвори, а и механизмът е ужасно сложен. Профилът на тавана на Стило не е като на Браво - и тук проблем. Накрая и да успееш да го монтираш и да не ти вали на главата, следва изливането на таван - още една ужасна и пипкава работа.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Идеята е хубава, и на този свят всичко може , ама много работа, и то пипкава такава.Сваляхме един такъв панорамен покрив, само че на Citroen ВХ. Също е огромен, като размери. Знам че няма нищо общо с този на Стилото, ама основата предполагам е същата.Та като го свалихме какво има от долу всъщност:Имаш цяла рамка, на която стои закачена цялата конструкция, то всъщност е едно цяло: релсите, стъклата, каналите, като във всеки ъгъл, има отвори (като малки улуци), на които има закачени маркучи, които маркучи се спускат във всеки един рог, и излизат долу в калниците над гумите.Сещаш се за каква работа иде реч . Според мен най-трудна за изработка ще е рамката под тавана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар