emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против Fiat Punto 1.9 JTD 80
Collapse
X
-
emzo написа:Я па знам, че няма кулер 80катаFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Има си всичко JTD 80, а и не само това, но и както съм писал в други теми даже има и JTD 80 EURO 3 - паркирано е пред нас, на бащата е. Моето е EURO 2. Наистина може би е по-различен софтуера, защото като карам това на бащата ми се струва една идея по-пъргаво, но може и да е субективно. И двете коли са със заводският софтуер.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Използвам темата, за да не правя нова. Имам няколко въпроса към по-запознатите:Тези автомобили 1,9JTD 85к.с. края на 2000г. - с колко ключа на запалването са. Понеже гледам една и тя имаше само един ключ.Като се запали двигателя, когато е студен, има една съвсем леко доловима променя на оборотите му, все едно нещо го товари. Като позагря тази промяна изчезна. Проблем ли е това?Докато беше студен тракаше повече отколкото като загря - това проблем ли е?Само като запали леко изпуши, след това вече не. Проблем ли е това?Има ли нещо по-характерно, което трябва да се гледа при диагностика? Буксата за диагностика къде е - при бушоните вътре в купето от ляво на волана ли е?Alfa Romeo 156 1.8TS
Коментар
-
n_netov написа:Използвам темата, за да не правя нова. Имам няколко въпроса към по-запознатите:Тези автомобили 1,9JTD 85к.с. края на 2000г. - с колко ключа на запалването са. Понеже гледам една и тя имаше само един ключ.Като се запали двигателя, когато е студен, има една съвсем леко доловима променя на оборотите му, все едно нещо го товари. Като позагря тази промяна изчезна. Проблем ли е това?Докато беше студен тракаше повече отколкото като загря - това проблем ли е?Само като запали леко изпуши, след това вече не. Проблем ли е това?Има ли нещо по-характерно, което трябва да се гледа при диагностика? Буксата за диагностика къде е - при бушоните вътре в купето от ляво на волана ли е?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Колега, аз ти препоръчвам 188.А9 мотора 1.3 мултиджет. 71 коня след 2004година. Много пъргаво е. При това е с верига и има само един пистов ремък.Разхода му е уникален на дълго с 90 дава 3.5 на 100.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар