Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зануляване на километраж!?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зануляване на километраж!?!?!

Здравейте колеги, преди седмица взех колата (брава 1.6 16в) си от бояджия за цялостно боядисване и какво да видя- Като си я запалих на километража(където отчита пробега) пишеше Е---------- а долу брояча където си засичам си работеше. Прибрах се откачих и закачих акумулатора и вече не пишеше Е------ а около 40км колкото съм минал от бояджията до нас. Питах го аз него кво е правил на колата, той ми отговори, че е само е свалил фаровете, стоповете и мигачите и че колата е стояла без акумулатор 1 ден и не е виновен за нищо ?!!?!?! Някакви идеи какво се е случило? (освен че колата е като нова хахах на 300км вече)

Re: Зануляване на километраж!?!?!

Princ Andrey написа:
    Здравейте колеги, преди седмица взех колата (брава 1.6 16в) си от бояджия за цялостно боядисване и какво да видя- Като си я запалих на километража(където отчита пробега) пишеше Е---------- а долу брояча където си засичам си работеше. Прибрах се откачих и закачих акумулатора и вече не пишеше Е------ а около 40км колкото съм минал от бояджията до нас. Питах го аз него кво е правил на колата, той ми отговори, че е само е свалил фаровете, стоповете и мигачите и че колата е стояла без акумулатор 1 ден и не е виновен за нищо ?!!?!?! Някакви идеи какво се е случило? (освен че колата е като нова хахах на 300км вече)
    Питай го дали е заварявал с ЦО нещо по колата преди да се сети да й откачи акумулатора....Най вероятно е от това! Добре че не е изгорил нацяло компютъра, щото и такива неща се случват.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
    X