Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Транспорт на нерегесстрирана кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Транспорт на нерегесстрирана кола

Здравейте колеги!!Решил съм да си купувам нова кола,въпросът ми е следния,колко може да ми струва да е превозя на платформа от София до Стара Загора или по-изгодно ще е с транзитен номер(но не ми се занимава с два КАТ-а София и Старозагорсския,знаете как е ходене по мъките)!!Затова ако има и някой колега с платформа да пише.

Re: Транспорт на нерегесстрирана кола

горе долу 4 лв на километър ако не се е дигнало по добре си вземи транзитни вече в рамките на софия зимат по над 20-30 лв

Коментар

А да имате информация, какви са санкциите ако няма номер или ако е с изтекъл транзитен такъв?Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но може да е "по-изгодно" да те глобят, отколкото да плащаш за платформа
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

кола

Взимаш № и така е по лесно и по евтино стига да имаш документи от колата № ще го вземеш от Старозагорския КАТ А иначе сигурно ще е около 200 лв превоза
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

M5kov написа:
          А да имате информация, какви са санкциите ако няма номер или ако е с изтекъл транзитен такъв?Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но може да е "по-изгодно" да те глобят, отколкото да плащаш за платформа
          Като ми откраднаха предният номер и питах дали мога да я управлявам ми споменаха за отнемане на СУМПС за 6 месеца + парична глоба. И това при положение ,че е регистрирана.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Значи хич не е изгодно А процедурата по вадене на транзитен номер в какво се състои и колко излиза?
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Транзит 48 леваЕкотакса 30 лева1ва вноска ГО 71 лева____________________________тотал 149 лева това е от интернет ама гражданската и еко таксата ти така и така трябва да си е платиш само остава 48 лв за №
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Благодаря А транзитния номер се вади само с документите ли?
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ако става въпрос за нов автомобил от магазина, няма ли някаква възможност по служебен път да пратят данните в КАТ-Стара Загора, да си вземеш регистрационните табели и като се върнеш да отидеш само до КАТ да ти сложат специалния нит на номера?
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                    Ако става въпрос за нов автомобил от магазина, няма ли някаква възможност по служебен път да пратят данните в КАТ-Стара Загора, да си вземеш регистрационните табели и като се върнеш да отидеш само до КАТ да ти сложат специалния нит на номера?
                    Колега, живеем в България. Нищо не става толкова лесно. Изкарай си гражданската от предния ден, че аз моята кола я карах с гражданска от следващия ден като я купувах от П-в до Б-с. Бях с временни номера и попътно исках да си я регистрирам в СТЗ - КАТ ама лелята като видя, че граждаската не е влязла в сила каза , че не може.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      nikolovvd написа:
                      Колега, живеем в България. Нищо не става толкова лесно. Изкарай си гражданската от предния ден, че аз моята кола я карах с гражданска от следващия ден като я купувах от П-в до Б-с. Бях с временни номера и попътно исках да си я регистрирам в СТЗ - КАТ ама лелята като видя, че граждаската не е влязла в сила каза , че не може.
                      При мен застрахователя се съгласи да ми извади полу валидна полица, която уж е изкарана предния ден(просто ми принтираха полица със стара дата)

Коментар

akolevutd написа:
                        z_sutrov написа:
                        nikolovvd написа:
                        При мен застрахователя се съгласи да ми извади полу валидна полица, която уж е изкарана предния ден(просто ми принтираха полица със стара дата)
                        По отношение на гражданската- вече влиза в сила 2 часа след като сте е направили.(така ми казаха на бензиностанцията на която е направих) и естествено след 4 часа г/д ме спряха и тъкмо единия полицай се зарадва ,че ще прибави още едно нарушение към акта , и другият му обясни .че вече 2 часа след като е направена е валидна.Поне така стана при мен съмнява ме и полицая и служителите в бензиностанцията да са в грешка
                        Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Ако пише дата и час съм съгласен, че влиза след 2 часа. Моите винаги са от 00.00 часа на някоя друга дата, но не и на същия ден.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Моята кола като я взимах, нямаше номера.Направиха ми гражданска отогворност като я купувах.После с всички документи дето ми дадоха от автокъщата отидох в кат София.За около 38 40 лв ти дават временни номера.Отиваш , слагаш си ги и караш без проблем.Гражданската отговорност си важи за колата без значение че ще смениш номерата после.Другото което е, че трябва да си снимаш профилактично всички документи дето ти дават като купиш колата.Иначе пред кат взимаха по 50 стотинки на страничка или нещо подобно беше.
                            Bravo JTD 105 '98

Коментар

А вярно ли е че после транзитните трябва да се върнат пак в КАТ-София,като е регестрирана вече с Старозагорски номер?И друго за да си извадя транзитен номер в София трябва ли колата да я закарам до кат или става само с документи?

Коментар

Working...
                              X