Здравейте колеги!!Решил съм да си купувам нова кола,въпросът ми е следния,колко може да ми струва да е превозя на платформа от София до Стара Загора или по-изгодно ще е с транзитен номер(но не ми се занимава с два КАТ-а София и Старозагорсския,знаете как е ходене по мъките)!!Затова ако има и някой колега с платформа да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Транспорт на нерегесстрирана кола
Collapse
X
-
А да имате информация, какви са санкциите ако няма номер или ако е с изтекъл транзитен такъв?Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но може да е "по-изгодно" да те глобят, отколкото да плащаш за платформа"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:А да имате информация, какви са санкциите ако няма номер или ако е с изтекъл транзитен такъв?Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но може да е "по-изгодно" да те глобят, отколкото да плащаш за платформа
Коментар
-
nikolovvd написа:Ако става въпрос за нов автомобил от магазина, няма ли някаква възможност по служебен път да пратят данните в КАТ-Стара Загора, да си вземеш регистрационните табели и като се върнеш да отидеш само до КАТ да ти сложат специалния нит на номера?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:nikolovvd написа:Ако става въпрос за нов автомобил от магазина, няма ли някаква възможност по служебен път да пратят данните в КАТ-Стара Загора, да си вземеш регистрационните табели и като се върнеш да отидеш само до КАТ да ти сложат специалния нит на номера?
Коментар
-
akolevutd написа:z_sutrov написа:nikolovvd написа:Ако става въпрос за нов автомобил от магазина, няма ли някаква възможност по служебен път да пратят данните в КАТ-Стара Загора, да си вземеш регистрационните табели и като се върнеш да отидеш само до КАТ да ти сложат специалния нит на номера?Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Моята кола като я взимах, нямаше номера.Направиха ми гражданска отогворност като я купувах.После с всички документи дето ми дадоха от автокъщата отидох в кат София.За около 38 40 лв ти дават временни номера.Отиваш , слагаш си ги и караш без проблем.Гражданската отговорност си важи за колата без значение че ще смениш номерата после.Другото което е, че трябва да си снимаш профилактично всички документи дето ти дават като купиш колата.Иначе пред кат взимаха по 50 стотинки на страничка или нещо подобно беше.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар