Здравейте,Предстои ми покупка на кола, изискванията са да е след 2005-06, среден клас, с 4 врати и до 100 коня БЕНЗИН. За момента съм се спрял на стило 1,4 , но не отхвърлям и други предложенията. Финансовия праг е до 7500лв.Какво друго би могло да се купи за тези пари и дали ще е по-добро от стило?Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква кола до 7500лв след 2005 г да купя?
Collapse
X
-
Тези дни гледах, че тук http://dskleasing.bg/assets_auto.htm имаха дизелов форд канект 1,8-110к.с и беше на цена точно на тавана на възможностите ти. Гледам, че имат шевролет 2010 и отговаря на изискванията ти - бензинов 100 коня. Вярно малко по-скъп е - 10хиляди лева, но може да не го плащаш целия, като го вземеш на лизинг. Все пак е 2010г. Дето се вика даваш 5 бона и другите не ги усещаш. Не, че шевролета е някакъв кой знае какъв автомобил, но Форда си струваше парите, но изчезна офертата. Явно са го продали. Беше 2007г все пак. Гледах Мотопфое на такъв същия му искаха над 20 хиляди лева.Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
Re: Каква кола до 7500лв след 2005 г да купя?
Alex_RT написа:Здравейте,Предстои ми покупка на кола, изискванията са да е след 2005-06, среден клас, с 4 врати и до 100 коня БЕНЗИН. За момента съм се спрял на стило 1,4 , но не отхвърлям и други предложенията. Финансовия праг е до 7500лв.Какво друго би могло да се купи за тези пари и дали ще е по-добро от стило?Поздрави !
Коментар
-
http://www.cars.bg/u372403Нещо такова не върши ли работа, нищо, че е 2004, но пък е и под границата на бюджета... Е, доста над 100 коня е и е дизел, ама красавица ли е!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
В този диапазон с моите изисквания попадат 307, С4 и Стило. Знам че С4 и 307 като двигател , окачване са еднакви, четох отзиви че возят твърдо. Стилото е около 5000 лева, шансоните са около 7-8 бонбона. Има ли някой който да даде мнение като сравнение на тези коли.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Едно голямо предимство, е че стилото се чете с прост Ваг-ком или ЕЛМ, провери колко струва пежо планет или лексия.Инфо има много за Стило, не че за 307 няма да има , ситроен клуба не го знам как е.Друго, искаш го до 100 к.с. предпоалгам заради данъка и бензин. Ако ще го газифицираш , предполагам че мотроника в стилото ще е най-безпроблемем.Слагаш един ГИ с обд корекции и пей сърце.Обаче Стилото е високо ... усещането е като за миниван, но возията му е много добра особено с 15"п.с. а и стилото ако е 2005г много да не кажа почти всички детски болести са му излекуваниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар