Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за какво е този знак?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за какво е този знак?

Здравейте колеги,онзи ден си разглеждах таблото (от Фиат Купе) и вижте какво открих 1-вата лампа какво означава,някой ако знае да сподели.2-рата се оказа,че всяко табло на купе си има лампичка за турбо която без него не работи де не е интересно. :D :D :D
    Прикачени файлове
    Fiat Coupe 2.0 16V ....

индикатор за състоянието на катализатора.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

На мен ми прилича като индикация за подгряване на нещо... Но не съм запознат в детайли така че само предполагам
      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Втората ми прилича на сешоар, да не си открил фрозьорски салон вътре Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Втората я има и на всяко табло на Браво/а и Марея просто са универсални за моделите с Турбо и без. аз там съм си направил индикатор за перката на радиатора
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
          X