Я да си споделя мъката от месец и нещо търся Stilo и не мога и не мога да открия читаво. Ходих до Дупница, Горубляне и др. много автокъщи около или в страни на околовръстното на София и в града. И до Перник ходих. Едното е, че има адски много малко с 2/3 врати а като се срещне такова вариантите са 2.1. Около 3400 - пълна скръб нищо общо с кола.2. Около 5000 - Изглеждат запазени но отново с много проблеми за тези париАз ли нещо не доумявам че съм заделил около 4к и се опитвам да си намеря някакво читаво. Все пак повечето са 2002г. Говорим за коли на 10 години браво-то струваше 4 и беше на 7-8 години.... или нашите "дилъри" живеят още в 2004 година. И няма за София има 5-6 обяви от частни лица за Стило 2 врати, а автокъщите всичките ги изгледах от mobile i cars и няма нищо читаво. То едно тресе, друго тропа, трето вътре бучи все едно си до двигателя на 747. В една автокъща бяха пуснали едно за 5000 с GPS и др. и не искаха да свалят грам от цената с извинението, че е кола с GPS и екстри. Е то този GPS няма почва у нас. Един красив екран който няма за какво да го използваш (поправете ме ако греша). Но както и да е всеки дилър си знае. Друг е въпроса, че докато гледам една кола ми предлагат някакво стило за 3700 и като погледна табелката на нея пише 5400 лв а ако се загледам първо в него ще ми свали 300 лева и ще каже това е цената..... това нормално ли е?Ужас.... направо. Едно не видях дори и за повече пари да е което да ми грабне окото и да кажа "това трябва да го имам". А все пак карам Bravo не са ми особено високи изискванията за кола. Ще съм благодарен на всеки който знае автокъща или частно лице което да продава Stilo с 2 врати около 3800 лв. Или ако имате подобни проблеми може да споделите. Не знам аз ли съм луд или автопазара в България се напълни с трошки а трошките който "изглеждат" по-добре са на нечовешки пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo и има ли то почва у нас?
Collapse
X
-
Какво си се впрегнал нещо.Ти само* месец си търсил кола.Те хората търсят по сума месеци, че знам и случай от първа ръка за над една година, ти за 1 месец се вяйкаш.Я земи се стегни малкоA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами знам ли какво да ти кажа.Аз не че съм тръгнал да го продавам моето, но за под 5000 лева не го оценявам в никакъв случай. Не знам какви коли си гледал, но знай, че евтиното винаги излиза скъпо. По-добре изчакай хем да паднат цените, хем да посъбереш още пари и си вземи нещо, което наистина ти харесва, а не най-евтиното Стило на пазара.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колега, щом е втора ръка, недей очаква идеална и технически запазена кола. :D Дори и нова да си вземеш, пак създават проблеми,но там е хубавото че колата има гаранция.Но понякога и тя не помага при определени повреди, особенно ако са скъпоструващи.Затова според мен да уцелиш що го де читава кола, трябва да се правят компромиси , например малко РЕАЛНИ КМ, но лош външен вид, или добър външен вид но с голям пробег.По -принцип , аз гледам да не е удряна сериозно, смисъл удар който се наложило подмяна на калник или друга едро габаритна част свързана към купето.Драскотините и леко натисната ламарина не се заглеждам, гледам към колата да има всички необходими документии книжки, най- вече сервизната книжка+ трите ключа, и още по-добре и код картата за имобилайзера.Другия фактор който също се заглеждам е ходова част,там влиза всичко като се започне от спирачни мъркучи, и се стигне до гумено метални тампони на носачите.Мисля че един от най-важния фактор които се хваща дадена кола е именно обстойния преглед на ходова част,точно там не им отърва на джамбазите да сменят всички детайли с нови,или ако сменят поне ще се хване и спокойно може да се спори за реалните км на дадения автомобил.За двигател там вече си е до късмет, ако не е подържан както трябва, винаги се скапват щом се смени маслото,или след определен кратък пробег.Но определено кола придружена с необходимите документи, е по-добре отколкото кола с без никаква история(сервизна книжка).В БГ всичко си е до късмет!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Re: Fiat Stilo и има ли то почва у нас?
infirm написа:... Ще съм благодарен на всеки който знае автокъща или частно лице което да продава Stilo с 2 врати около 3800 лв.Пък за тва, че не свалят, нека се правят на бабаити, аз питах едни такива за една алфа ще има ли отстъпка нещо, "ми ако не ви достигат некви стотинки, мое ви свалим малко", после свалиха и с 1000 лв, ама все си стоеше дарака... Сега сда времена видиш ли някой да носи лев, фърляш се и му го вземаш, както се хвърляхме едно време да земем метлата от ръцете на стария, като се хване да мете! 5000 за стило?! ...само ако е 2005-та година.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
На твое място бих търсил кола от колега, който вече я е карал тук и иска да я продаде, а не кола без абсолютно никаква история от някаква джамбазка автокъща. Поне за времето в БГ ще са сменени консумативи и ще са проличали проблеми по колата и ако продавача се случи читав ще ти разкаже това-онова... Просто съвет...Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Търси поне да е угледно на вид.Ако ще и 6 000 да струва пак може да те вкара във филми, но в първия случай поне ще имаш пари за ремонт :DКакто се писа по-горе, избягвай автокъщите. Там ги товарят "на кило" и после си измислят някаква цена според външния вид на колата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .Две години го карам и проблеми нямам .Имам му и комплект зимни гуми с джанти.Ремъка е сменен преди 10 000км ,МАСЛОТО ПРЕДИ 2 000 , шайбата на коляновия вал пред 20 дни,акумулатора е нов закупен на 20 април, разход на гориво в момента след изминати 700км от 1ви септември е 4.4л..Цената която искам е 5 000лв Климатика работи безупречно.Снимки има в подписа ми.
Коментар
-
коцев написа:Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колата наистина изглежда добре. Иначе се зазяпвам в 2 врати понеже визията е по-добра а и сме само аз и приятелката за 2-ма 4 врати е големичка. Сега продължавам да търся. А някой от вас вкарвал ли е кола чрез посредник от чужбина примерно от Германия. Защото я има и тази опция. Да платя на някой да я докара но малко ме притеснява да си избирам кола само по снимка.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Колата наистина изглежда добре. Иначе се зазяпвам в 2 врати понеже визията е по-добра а и сме само аз и приятелката за 2-ма 4 врати е големичка. Сега продължавам да търся. А някой от вас вкарвал ли е кола чрез посредник от чужбина примерно от Германия. Защото я има и тази опция. Да платя на някой да я докара но малко ме притеснява да си избирам кола само по снимка.:D :D :D
Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Plastex написа:коцев написа:Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .Има си и голяма доза риск.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар