Я да си споделя мъката от месец и нещо търся Stilo и не мога и не мога да открия читаво. Ходих до Дупница, Горубляне и др. много автокъщи около или в страни на околовръстното на София и в града. И до Перник ходих. Едното е, че има адски много малко с 2/3 врати а като се срещне такова вариантите са 2.1. Около 3400 - пълна скръб нищо общо с кола.2. Около 5000 - Изглеждат запазени но отново с много проблеми за тези париАз ли нещо не доумявам че съм заделил около 4к и се опитвам да си намеря някакво читаво. Все пак повечето са 2002г. Говорим за коли на 10 години браво-то струваше 4 и беше на 7-8 години.... или нашите "дилъри" живеят още в 2004 година. И няма за София има 5-6 обяви от частни лица за Стило 2 врати, а автокъщите всичките ги изгледах от mobile i cars и няма нищо читаво. То едно тресе, друго тропа, трето вътре бучи все едно си до двигателя на 747. В една автокъща бяха пуснали едно за 5000 с GPS и др. и не искаха да свалят грам от цената с извинението, че е кола с GPS и екстри. Е то този GPS няма почва у нас. Един красив екран който няма за какво да го използваш (поправете ме ако греша). Но както и да е всеки дилър си знае. Друг е въпроса, че докато гледам една кола ми предлагат някакво стило за 3700 и като погледна табелката на нея пише 5400 лв а ако се загледам първо в него ще ми свали 300 лева и ще каже това е цената..... това нормално ли е?Ужас.... направо. Едно не видях дори и за повече пари да е което да ми грабне окото и да кажа "това трябва да го имам". А все пак карам Bravo не са ми особено високи изискванията за кола. Ще съм благодарен на всеки който знае автокъща или частно лице което да продава Stilo с 2 врати около 3800 лв. Или ако имате подобни проблеми може да споделите. Не знам аз ли съм луд или автопазара в България се напълни с трошки а трошките който "изглеждат" по-добре са на нечовешки пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo и има ли то почва у нас?
Collapse
X
-
Какво си се впрегнал нещо.Ти само* месец си търсил кола.Те хората търсят по сума месеци, че знам и случай от първа ръка за над една година, ти за 1 месец се вяйкаш.Я земи се стегни малкоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами знам ли какво да ти кажа.Аз не че съм тръгнал да го продавам моето, но за под 5000 лева не го оценявам в никакъв случай. Не знам какви коли си гледал, но знай, че евтиното винаги излиза скъпо. По-добре изчакай хем да паднат цените, хем да посъбереш още пари и си вземи нещо, което наистина ти харесва, а не най-евтиното Стило на пазара.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колега, щом е втора ръка, недей очаква идеална и технически запазена кола. :D Дори и нова да си вземеш, пак създават проблеми,но там е хубавото че колата има гаранция.Но понякога и тя не помага при определени повреди, особенно ако са скъпоструващи.Затова според мен да уцелиш що го де читава кола, трябва да се правят компромиси , например малко РЕАЛНИ КМ, но лош външен вид, или добър външен вид но с голям пробег.По -принцип , аз гледам да не е удряна сериозно, смисъл удар който се наложило подмяна на калник или друга едро габаритна част свързана към купето.Драскотините и леко натисната ламарина не се заглеждам, гледам към колата да има всички необходими документии книжки, най- вече сервизната книжка+ трите ключа, и още по-добре и код картата за имобилайзера.Другия фактор който също се заглеждам е ходова част,там влиза всичко като се започне от спирачни мъркучи, и се стигне до гумено метални тампони на носачите.Мисля че един от най-важния фактор които се хваща дадена кола е именно обстойния преглед на ходова част,точно там не им отърва на джамбазите да сменят всички детайли с нови,или ако сменят поне ще се хване и спокойно може да се спори за реалните км на дадения автомобил.За двигател там вече си е до късмет, ако не е подържан както трябва, винаги се скапват щом се смени маслото,или след определен кратък пробег.Но определено кола придружена с необходимите документи, е по-добре отколкото кола с без никаква история(сервизна книжка).В БГ всичко си е до късмет!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Re: Fiat Stilo и има ли то почва у нас?
infirm написа:... Ще съм благодарен на всеки който знае автокъща или частно лице което да продава Stilo с 2 врати около 3800 лв.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
На твое място бих търсил кола от колега, който вече я е карал тук и иска да я продаде, а не кола без абсолютно никаква история от някаква джамбазка автокъща. Поне за времето в БГ ще са сменени консумативи и ще са проличали проблеми по колата и ако продавача се случи читав ще ти разкаже това-онова... Просто съвет...Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Търси поне да е угледно на вид.Ако ще и 6 000 да струва пак може да те вкара във филми, но в първия случай поне ще имаш пари за ремонт :DКакто се писа по-горе, избягвай автокъщите. Там ги товарят "на кило" и после си измислят някаква цена според външния вид на колата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .Две години го карам и проблеми нямам .Имам му и комплект зимни гуми с джанти.Ремъка е сменен преди 10 000км ,МАСЛОТО ПРЕДИ 2 000 , шайбата на коляновия вал пред 20 дни,акумулатора е нов закупен на 20 април, разход на гориво в момента след изминати 700км от 1ви септември е 4.4л..Цената която искам е 5 000лв Климатика работи безупречно.Снимки има в подписа ми.
Коментар
-
коцев написа:Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колата наистина изглежда добре. Иначе се зазяпвам в 2 врати понеже визията е по-добра а и сме само аз и приятелката за 2-ма 4 врати е големичка. Сега продължавам да търся. А някой от вас вкарвал ли е кола чрез посредник от чужбина примерно от Германия. Защото я има и тази опция. Да платя на някой да я докара но малко ме притеснява да си избирам кола само по снимка.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Колата наистина изглежда добре. Иначе се зазяпвам в 2 врати понеже визията е по-добра а и сме само аз и приятелката за 2-ма 4 врати е големичка. Сега продължавам да търся. А някой от вас вкарвал ли е кола чрез посредник от чужбина примерно от Германия. Защото я има и тази опция. Да платя на някой да я докара но малко ме притеснява да си избирам кола само по снимка.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Plastex написа:коцев написа:Ако хептен не намериш ето ти читаво Стило 1.9JTD .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар