Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега не се замисляй ако намериш читав ексемпляр взимаи няма да сбъркаш. Наистина вози много конфортно, все пак е семеен автомобил не е за гонки. Аз имам близнаци и това е колата.

Коментар

kristiyn написа:
      Колега не се замисляй ако намериш читав ексемпляр взимаи няма да сбъркаш. Наистина вози много конфортно, все пак е семеен автомобил не е за гонки. Аз имам близнаци и това е колата.
      Хах колега и аз съм с Крома и аз съм с близнаци :D та те разбирам много добре. По Коледа колко багаж събра тая кола не е истина Иначе за возията не съм съгласен, че е много комфортна. Верно клати се колата и дълги неравности ги поема добре, но на кофти път си друса бая, сравнена с други коли подобен клас.
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Клатят ви се топките на вас. Като сравнявате с Браво - да, клати се. На това му се вика "комфортна" возия. Не е като Бравото да разбива камъните в бъбреците.Аз сравнявам с Капа и мога да кажа даже, че Кромата вози доста по-твърдо.

Коментар

Много добре си вози.
          Fat Croma 1.9 16v multijet
          Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Immortal написа:
            Клатят ви се топките на вас. Като сравнявате с Браво - да, клати се. На това му се вика "комфортна" возия. Не е като Бравото да разбива камъните в бъбреците.Аз сравнявам с Капа и мога да кажа даже, че Кромата вози доста по-твърдо.
            Че тя твоята Капа тропаше до припадък Обади се като се прибираш да ти намаля въртящия момент, може да спре да плъзга за известно време.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Че тя твоята Капа тропаше до припадък Обади се като се прибираш да ти намаля въртящия момент, може да спре да плъзга за известно време.
              Тя още си тропа, ама щото има окачване за ремонт. Ама преди да се разбие не тропаше Ако знаеш ся Кромата как тропа Особено отзад... Пътят започва от Враца нататък. От там насам са само призраци на пътища. В града улиците, освен главните, са циментови панели, и трака като влак по релси Тудуф-тудуф, тудуф-тудуф... Всичко се разбива...

Коментар

Колеги, сега в този студ кромичките ви загряват ли до оптимална температура? Ако загряват след колко км?Моята не иска да вдига над 60-70 градуса....
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Чек да метна бобеца .... дизел ако е - свиквай, при температури под 0та, мотора изстива.При температури над 0та или 0гр. - стрелката ковне ли средата не пада при никакви условия. Ако пада - заделяй 100+ лв. за термостат.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нямаше ли някакви ел. нагреватели?Ако няма е доста кофти.
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ами и ти чул недочул, чел недочел, ама на всяка манджа мерудия.Подгряването на антифриза си е едно, подгряването на въздуха в купето е съвсем друго.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Чек да метна бобеца .... дизел ако е - свиквай, при температури под 0та, мотора изстива.При температури над 0та или 0гр. - стрелката ковне ли средата не пада при никакви условия. Ако пада - заделяй 100+ лв. за термостат.
                        1.9 мултиджет е . Ще я изчакам да се затопли малко и ако не вдига темп. Ще сменям.
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Като всяко jtd нов внос - иска нов термостат. Има изключения, но те са 1 на 1000
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, малко неуместно беше, сори А на кромите слагат ли въпросният подгрев на антифриза със свещите?Ако "да", принципът същият ли е като при браво/а/мареа?
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не, не се слагат.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

staik написа:
                                Колеги, сега в този студ кромичките ви загряват ли до оптимална температура? Ако загряват след колко км?Моята не иска да вдига над 60-70 градуса....
                                Моята кове средата, но след смяна на термостата. Вярно че бая време и трябва, ама го прави.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X