Колега не се замисляй ако намериш читав ексемпляр взимаи няма да сбъркаш. Наистина вози много конфортно, все пак е семеен автомобил не е за гонки. Аз имам близнаци и това е колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kristiyn написа:Колега не се замисляй ако намериш читав ексемпляр взимаи няма да сбъркаш. Наистина вози много конфортно, все пак е семеен автомобил не е за гонки. Аз имам близнаци и това е колата.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Immortal написа:Клатят ви се топките на вас. Като сравнявате с Браво - да, клати се. На това му се вика "комфортна" возия. Не е като Бравото да разбива камъните в бъбреците.Аз сравнявам с Капа и мога да кажа даже, че Кромата вози доста по-твърдо.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Че тя твоята Капа тропаше до припадък Обади се като се прибираш да ти намаля въртящия момент, може да спре да плъзга за известно време.
Коментар
-
emzo написа:Чек да метна бобеца .... дизел ако е - свиквай, при температури под 0та, мотора изстива.При температури над 0та или 0гр. - стрелката ковне ли средата не пада при никакви условия. Ако пада - заделяй 100+ лв. за термостат.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Да, малко неуместно беше, сори А на кромите слагат ли въпросният подгрев на антифриза със свещите?Ако "да", принципът същият ли е като при браво/а/мареа?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
staik написа:Колеги, сега в този студ кромичките ви загряват ли до оптимална температура? Ако загряват след колко км?Моята не иска да вдига над 60-70 градуса....207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар