trota написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
M5kov написа:Като чуя автоматична скоростна кутия и веднага ми излизат асоциации с хилядарки.В случая, вълшебната дума за майсторите е Lexus и цената за ремонт започва да се определя от фазите на луната и подреждането на звездите в съзвездието Лебед... Предполагам
Коментар
-
Ами и аз да споделя мнение от боклучавия автомат . Днес се прибрах от провинцията и като за първа кола автомат която имам съм очарован, врътваш ключа и следва..........забавление много се изкефих и колата доста добре върви и тези 150 кончета доста добра тяга дават (не съм състезателен тип, но доста БМВ-та чакаха на опашката ) може би ми трябва още известно време за да събера впечатления, но съм доволен от инвестицията, а и от към разход е доста приличен нали зависи от това как се кара. Сега по въпроса за автоматите дали били чупливи и т.н. честно казано и ръчка да бях взел 2500 не ми мърдаха за демпфер маховик и то като се замислиш такава кола на тези километри си е точно време за смяна. Доста от приятелите ми злословиха по адрес на Фиат-чето ми, но вече не ми пука особено, ще си я карам пък да става каквото ще.How now brown cow
Коментар
-
martinch написа:BO написа:martinch написа:Ами на тези с автоматичните скорости...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
noriaga написа:В нета си пише на кои марки и модели се слага. Определно Toyota i Lexus не фигурират там. Абе аз не съм специалист на тема автоматици, само покрай моя се поинтересувах бая.. Карал съм 3-4 автомобила автоматик и мога да кажа, че има и по-добри, но и по лоши. Средна хубост е тая кутия. Единственото на мен, което не ми харесва е, че е малко мудна при старт. Случва ми се някой път малко след потегляне да дам по-рязко газ, за да ускоря бързо и се получава едно чудене секунда две какво да предприеме и изведнъж се изстрелва, чак мъчи да вътри гуми, ще изоре асфалта :D Ама предполагам, че е заради адаптацията, защото ако я настъпя подред няколко пъти така на старт и после има доста повече respons. Но пък удобството да караш автоматик е голямо, аз лично бая ще се почудя дали да си купя пак ръчка... Иначе относно ремонта (бях решил да се информирам недай си боже ако се случи) от всичко прочетено останах с убеждението, че проблема не е само в парите за ремонта, ами и в липсата на добри сервизи. Често се случва да хвърлиш една торба пари и не след дълго пак проблеми.
Коментар
-
ОК, но защо ми цитираш разни глупости от вики-то?Нали казваше, че я слагат и на Лексъс?Да не кажа, че дори и в този списък, който отново си плеснал, има грешка.Реших първия път да ти подмина тактично изказването за мнението ти относно Кромата, защото на 99% е цялото грешно и с невярна информация, ама след това като продължи пак да се повтаряш реших да те спря, че накрая ходи доказвай, че нямаш сестра, не за друго.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
martinch написа:И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
martinch написа:И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....
Коментар
-
Стига с това окачване от Опел.Платформата на тази кола се казва Епсилон 2,изработена от FGP /Fiat GM Powertrain/бюджетна модификация на Епсиолон 1,която се ползва при Алфа 159,изцяло изработена от Фиат груп,доста доработена Типо платформа.Като цяло в началото Фиат са предложили Епсилон 1 на ГМ,но на тях им се сторила скъпа за производство,и заедно разработили Епсиолон 2,която се ползва при Крома,Вектра,Сигнум и някои модели на Сааб.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Малко тъпичко... :/Ще се ходи с лAстовичките на юг Yellow_Flash_Colorz_PDT_42А дали като цяло за модела не се предлага тоя нагревател или го има като екстра в отделни бройки?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Малко тъпичко... :/Ще се ходи с лAстовичките на юг Yellow_Flash_Colorz_PDT_42А дали като цяло за модела не се предлага тоя нагревател или го има като екстра в отделни бройки?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар