Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За жилото нямам идея-не съм го свалял него.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

noriega,ще си загубиш времето, най вероятно, моята дръжка е сваляна два пъти. За съжаление не от мене, за да ти кажа как е точно технологията, но се сваля стъклото със сигурност. Веднъж в сервиза на Дунев, след което работи нормално около 1 месец и след това от тъста ми, който и се беше ядосал, че не може да я отваря - след което работи около месец и половина. По думите на двете работни бригади вътре всичко е пластмасово и се е смляло непоправимо. Аз се замислям за нова дръжка за съжаление цената е над 200лв. и само с поръчка през ebay. В Ауто Италия ми казаха, че не се произвеждат в момента щях да падна от смях. Така че май е по-добре да се побърза с покупката че офертите в ebay са само няколко ако вземат да свършат не знам....
      Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Баси, като чета какви ядове имате с тея "нови" коли ми става лошо...
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

noriaga написа:
          pi4_s_bravo написа:
          И при Крома е така, аз се прецаках да разнитя 1-2 от тях но няма нужда, стъклото се маха първо през 2-та отвора след което вадиш цялата ламарина заедно с механизма на стъклото. С леко наместване насам-натам и после нагоре излиза.
          Мхммм видях в eLearn. Да видим кога пак ще ми остане време да се позанимавам. А колега имаш ли представа по какъв начин е захванато жилото за външната дръжка, като на вътрешната ли е? Предполагам, че проблема е от него и ако захващането е като на вътрешната няма проблем да го опъна леко...
          Външната дръжка няма жило,с един голям лост е,и се чупи един цамов елемент там,няма оправия,освен с нова дръжка.Имаше за около 100-ина лв. нова в Алекс ауто
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Mury написа:
            Външната дръжка няма жило,с един голям лост е,и се чупи един цамов елемент там,няма оправия,освен с нова дръжка.Имаше за около 100-ина лв. нова в Алекс ауто
            Тоя цамов цилиндър не е ли същия като на старото браво , няма ли вариант да се стругова от алуминии?
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Mury написа:
              Тоя цамов цилиндър не е ли същия като на старото браво , няма ли вариант да се стругова от алуминии?
              Не е цилиндър,е нещо като мини лостче
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

Здравейте колеги, искам да ви запитам по отношение на Croma 1.8I бензин 140 к.с. 2005г. и Croma 2.2I колко коня е обаче не знам. Имате ли някакви впечатления тези двигатели, как се държат и адекватни ли са?Днес ходих да гледам една Крома с 1.8I двигател 140 к.с. много ми хареса и мисля да направя постъпка за закупуването, но нещо интересно се случи. Така запалих двигателя много добре звучеше както можете да се досетите добре измит няма тракания и свистене(само подвигачите на клапаните се чуваха лекичко) , но check engine светнаааа и аз се почувствах като маймуна, явно ще трябва да се ходи с компютърче за диагностика да се види каква грешка хвърля. Та благодарен ще бъда ако някой изкаже някакви впечатления, принципно и на Дизел съм съгласен, но до сега съм карал само Бензинки а и мисля газ да сложа, но колкото повече го гледам този автомобил, толкова повече започва да ми харесва.
                How now brown cow

Коментар

Двигателите между които се чудиш са Опелски ,та там ако се разтърсиш за мнения ще е по-информативно.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

За 2.2 ако е същия като при 159,е с директно впръскване,което значи че газовата ще е много скъпа и проблемна.
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Крома >2008

Имам такава от 01.2014Най добрата кола която съм имал от 5 вече.Ако все още имаш интерес звънни да ти разкажа.0885893686Мартин

Коментар

При мен почти веднага след ремапа започна да се усеща приплъзването на съединителя,с внимателно каране устиска още някой месец. Новия пристигна и до няколко дни се надявам да е сложен.
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Здравейте колеги, да се похваля. Най-накрая и аз се сдобих с Крома 1.9 JTD 16V 150hp NAVI automat , сега тепърва ще събирам впечатления, но от малкото километри до сега съм очарован дано да е така и за в бъдеще. Първия ми личен автомобил Дизел че и автомат до сега само бензинки карах. От доста време го гледам този автомобил и са си призная ми хареса от първия момент в който го видях, не бях подозирал че Фиат имат такъв модел. Мисля че е чудесен семеен автомобил все пак точно това и търсех а и аз вече на по-малко от Параход не се качвам
                          How now brown cow

Коментар

Браво.Отличен избор.Имам същата.

Коментар

Тези 150 коня добре тичат и след 200 ще видиш!

Коментар

Мдааа добре тичат. Е автомата малко ги спъва, но въпреки това двигателя е чудесен и има достатъчно мощност.
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X