За жилото нямам идея-не съм го свалял него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
noriega,ще си загубиш времето, най вероятно, моята дръжка е сваляна два пъти. За съжаление не от мене, за да ти кажа как е точно технологията, но се сваля стъклото със сигурност. Веднъж в сервиза на Дунев, след което работи нормално около 1 месец и след това от тъста ми, който и се беше ядосал, че не може да я отваря - след което работи около месец и половина. По думите на двете работни бригади вътре всичко е пластмасово и се е смляло непоправимо. Аз се замислям за нова дръжка за съжаление цената е над 200лв. и само с поръчка през ebay. В Ауто Италия ми казаха, че не се произвеждат в момента щях да падна от смях. Така че май е по-добре да се побърза с покупката че офертите в ebay са само няколко ако вземат да свършат не знам....Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
noriaga написа:pi4_s_bravo написа:И при Крома е така, аз се прецаках да разнитя 1-2 от тях но няма нужда, стъклото се маха първо през 2-та отвора след което вадиш цялата ламарина заедно с механизма на стъклото. С леко наместване насам-натам и после нагоре излиза.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Външната дръжка няма жило,с един голям лост е,и се чупи един цамов елемент там,няма оправия,освен с нова дръжка.Имаше за около 100-ина лв. нова в Алекс аутоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Mury написа:Външната дръжка няма жило,с един голям лост е,и се чупи един цамов елемент там,няма оправия,освен с нова дръжка.Имаше за около 100-ина лв. нова в Алекс аутоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Здравейте колеги, искам да ви запитам по отношение на Croma 1.8I бензин 140 к.с. 2005г. и Croma 2.2I колко коня е обаче не знам. Имате ли някакви впечатления тези двигатели, как се държат и адекватни ли са?Днес ходих да гледам една Крома с 1.8I двигател 140 к.с. много ми хареса и мисля да направя постъпка за закупуването, но нещо интересно се случи. Така запалих двигателя много добре звучеше както можете да се досетите добре измит няма тракания и свистене(само подвигачите на клапаните се чуваха лекичко) , но check engine светнаааа и аз се почувствах като маймуна, явно ще трябва да се ходи с компютърче за диагностика да се види каква грешка хвърля. Та благодарен ще бъда ако някой изкаже някакви впечатления, принципно и на Дизел съм съгласен, но до сега съм карал само Бензинки а и мисля газ да сложа, но колкото повече го гледам този автомобил, толкова повече започва да ми харесва.How now brown cow
Коментар
-
Здравейте колеги, да се похваля. Най-накрая и аз се сдобих с Крома 1.9 JTD 16V 150hp NAVI automat , сега тепърва ще събирам впечатления, но от малкото километри до сега съм очарован дано да е така и за в бъдеще. Първия ми личен автомобил Дизел че и автомат до сега само бензинки карах. От доста време го гледам този автомобил и са си призная ми хареса от първия момент в който го видях, не бях подозирал че Фиат имат такъв модел. Мисля че е чудесен семеен автомобил все пак точно това и търсех а и аз вече на по-малко от Параход не се качвамHow now brown cow
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар