Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2.4 филтъра няма нищо общо с този. Ела на някоя среща и ще измислим нещо. И на моята дават при подобен проблем да се смени цял сектор от маркуча и цената в АИ беше няква весела. :D
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
      2.4 филтъра няма нищо общо с този. Ела на някоя среща и ще измислим нещо. И на моята дават при подобен проблем да се смени цял сектор от маркуча и цената в АИ беше няква весела. :D
      Да усетих аз, че говорим за различни неща. Както и да е, засега мисля, че няма проблеми и с тефлона стана добре. Ако от някъде ми изпадне такава кутия втора ръка, може и да я сменя. Иначе за срещата все се каня, но ще намеря време де. Без туй искам да видя как върви 2,4
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

pi4_s_bravo написа:
        Проблема с клатушкането се реши с комплект спортни предни и задни пружини. Сега мога да кажа че се държи съвсем адекватно за мощността си,а иначе освен че я свалих по-ниско и спойлер и сложих
        Ааааа супер, дай да я видя

Коментар

noriaga написа:
          pplk написа:
          Без туй искам да видя как върви 2,4
          Абе повървява си да ти кажа Хайде да се организираме да се видим. Кромаджий

Коментар

dolarcho написа:
            noriaga написа:
            pplk написа:
            Без туй искам да видя как върви 2,4
            Абе повървява си да ти кажа Хайде да се организираме да се видим. Кромаджий
            Аз съм свободен другата неделя преди обяд...

Коментар

Колеги, какво стана със Крома - срещата От няколко дни и аз взех същата и ако се организира нещо да казвате.

Коментар

Всяка неделя има среща. Заповядайте!
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Къде ?????
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

я да питам: тази Крома някой гледал ли я е в какво състояние е: http://www.mobile.bg/11404131728930971
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Хайде да се организираме да се видим. Кромаджий Може....... :D
                      Fat Croma 1.9 16v multijet
                      Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Може за неделя, само не знам дали ще съм си взел моята, че я вкарах за обслужване.

Коментар

Аз и още едно приятелче с Крома ще дойдем в неделя.

Коментар

z_sutrov написа:
                            я да питам: тази Крома някой гледал ли я е в какво състояние е: http://www.mobile.bg/11404131728930971
                            аз пак да попитам дали някой я е поглеждал тази?
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Колеги днес най-накрая реших да си оправя проблема с външната дръжка на шофьорската врата.. Проблемът се състои в това, че трябва да се дръпне по-силно нагоре при отваряне на вратата, а особено сега по жегите, като че ли стана и една идея по-зле положението. Та днес намерих време и свалих кората на вратата по указания на Immortal. Всичко ОК до момента, в който трябваше да сваля и металната кора, върху която са монтирани разните му кабеляци и машинки, за да стигна до механизма на външната дръжка. По принцип се държи на около 10-на болта и 2-3 скоби, свалих ги всичките, ама греда, не може да се махне - разгледах я подробно навсякъде и има на 2-3 места нитове и точно там не поддава грам. Как да я сваля пустата ламарина? Възможно ли е да е занитена или аз пропускам нещо?

Коментар

Сваля се, но сигурно има чалъм.При стило, нитовете държаха механизма и водачите.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X