ladjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
че ще харчи повече това ми е ясно . Все пак е по-тежка и по-голяма кола от 156 . 8л./100 ми е поносим разход . Но въпроса беше наистина ли ще е толкова ? Ако не ми трябваше по-голям багажник до сега да съм се похвалил с едно браво 1,6 JTDm . Където разхода е перфектен . При конкурентните автомобили разхода по паспорт е индентичен само , че или са им калпави двигателите или предлагат дизайн и комфорт на кутия от портокалов сок с 4 гуми . Когато е студено (под 0-та ) алфата вдига разхода до 10л . Не знам защо , но от това което съм чел в форума на Алфа вече 5 години не съм чул нещо друго .Fiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)
Коментар
-
ladjov написа:че ще харчи повече това ми е ясно . Все пак е по-тежка и по-голяма кола от 156 . 8л./100 ми е поносим разход . Но въпроса беше наистина ли ще е толкова ? Ако не ми трябваше по-голям багажник до сега да съм се похвалил с едно браво 1,6 JTDm . Където разхода е перфектен . При конкурентните автомобили разхода по паспорт е индентичен само , че или са им калпави двигателите или предлагат дизайн и комфорт на кутия от портокалов сок с 4 гуми . Когато е студено (под 0-та ) алфата вдига разхода до 10л . Не знам защо , но от това което съм чел в форума на Алфа вече 5 години не съм чул нещо друго .Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:ladjov написа:че ще харчи повече това ми е ясно . Все пак е по-тежка и по-голяма кола от 156 . 8л./100 ми е поносим разход . Но въпроса беше наистина ли ще е толкова ? Ако не ми трябваше по-голям багажник до сега да съм се похвалил с едно браво 1,6 JTDm . Където разхода е перфектен . При конкурентните автомобили разхода по паспорт е индентичен само , че или са им калпави двигателите или предлагат дизайн и комфорт на кутия от портокалов сок с 4 гуми . Когато е студено (под 0-та ) алфата вдига разхода до 10л . Не знам защо , но от това което съм чел в форума на Алфа вече 5 години не съм чул нещо друго .
Коментар
-
dolarcho написа:Mury написа:ladjov написа:че ще харчи повече това ми е ясно . Все пак е по-тежка и по-голяма кола от 156 . 8л./100 ми е поносим разход . Но въпроса беше наистина ли ще е толкова ? Ако не ми трябваше по-голям багажник до сега да съм се похвалил с едно браво 1,6 JTDm . Където разхода е перфектен . При конкурентните автомобили разхода по паспорт е индентичен само , че или са им калпави двигателите или предлагат дизайн и комфорт на кутия от портокалов сок с 4 гуми . Когато е студено (под 0-та ) алфата вдига разхода до 10л . Не знам защо , но от това което съм чел в форума на Алфа вече 5 години не съм чул нещо друго .Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
emzo написа:Освен тях , трябва заигравка и с някои специфични карти ! Ама едва ли някой ще го прави на цената на стандартен ремап :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:emzo написа:Освен тях , трябва заигравка и с някои специфични карти ! Ама едва ли някой ще го прави на цената на стандартен ремап :DBravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Mury написа:emzo написа:Освен тях , трябва заигравка и с някои специфични карти ! Ама едва ли някой ще го прави на цената на стандартен ремап :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Някой има ли идея какво става? Тази сутрин като запалих, парното ми не работеше (моторчето не върти) Загасих колата и запалих отново, но Уви пак не бачка. И така тъкмо като да спирам до работата само си тръгна! Много странно, а го пробвах и на ръчно и на автоматично управление. Нещо Кромата сигурно беше замръзнала .
Коментар
-
hondacbr написа:Някой има ли идея какво става? Тази сутрин като запалих, парното ми не работеше (моторчето не върти) Загасих колата и запалих отново, но Уви пак не бачка. И така тъкмо като да спирам до работата само си тръгна! Много странно, а го пробвах и на ръчно и на автоматично управление. Нещо Кромата сигурно беше замръзнала .Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар