бих си взел бензнова Крома - 1.8 или 2.2 без газоване са ли здрави?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте, колеги! Карам крома 2007 от няколко дена и така и не мога да схвана смисъла на копчето до шофьорската седалка "Resetting the fuel cut-off switch". Помагайте ако знаете за какво служи. Това е на 73та страница от книжката : http://www.fiat-lancia.org.rs/Manual.../100019230.pdf
Коментар
-
Здравейте и от мен !Харесал съм Новата Крома 2005-2008 . Версията 1,9 JTD 120 или 150 к.с. с ръчна скоростна кутия . Четох форума и до колкото схванах кола със здраво окачване идентично с Опелите , няма проблеми с електрониката (поне не толкова често колкото Стило ) ,може да се добавят релси на покрива (за разлика от 156 ,159 и т.н. ) , комфортна и голяма кола . Поправете ме ако не съм разбрал нещо :Dи така в мене напират следните въпроси :1. Колко е градския разход ( София ) на 1,9 JTD 120 или 150 к.с. с ръчна скоростна кутия . 2. Багажника отваря ли се някъде от купето или само с натискане на копчето на дръжката на багажника 3. Версиите с климатроник имат ли серийно печка за по-бързо стопляне или е била опция 4. Ще я регистрирам на името на фирма . От прочетеното може ли да се регистрира като автомобил с категория N1 (т.е. товарен )и да плащам по-малък данък .Благодаря предварително за отговоритеFiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)
Коментар
-
ladjov написа:Здравейте и от мен !Харесал съм Новата Крома 2005-2008 . Версията 1,9 JTD 120 или 150 к.с. с ръчна скоростна кутия . Четох форума и до колкото схванах кола със здраво окачване идентично с Опелите , няма проблеми с електрониката (поне не толкова често колкото Стило ) ,може да се добавят релси на покрива (за разлика от 156 ,159 и т.н. ) , комфортна и голяма кола . Поправете ме ако не съм разбрал нещо :Dи така в мене напират следните въпроси :1. Колко е градския разход ( София ) на 1,9 JTD 120 или 150 к.с. с ръчна скоростна кутия . 2. Багажника отваря ли се някъде от купето или само с натискане на копчето на дръжката на багажника 3. Версиите с климатроник имат ли серийно печка за по-бързо стопляне или е била опция 4. Ще я регистрирам на името на фирма . От прочетеното може ли да се регистрира като автомобил с категория N1 (т.е. товарен )и да плащам по-малък данък .Благодаря предварително за отговорите
Коментар
-
Благодаря за топлото посрещане !Като е отключена колата . Багажника може ли да се отвори отзад от дръжката ? Или аз съм случил на замръзнала врата на багажника или повреден механизъм ?За градското аз карам икономично на 5-та и до сега на Алфата съм стигал под паспортните данни (когато съм на кеф ) . Така че ще стискам палци да е около паспортния 8 на 100 градски разход .Алфата ми загрява за към 6-7 км градско без да я ръчкам в студа . italcar за колко време ти загрява в сравнение с бившата Либра от подписа ти ?Fiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
Коментар
-
ladjov написа:Като е отключена колата . Багажника може ли да се отвори отзад от дръжката ? Или аз съм случил на замръзнала врата на багажника или повреден механизъм ?ladjov написа:italcar за колко време ти загрява в сравнение с бившата Либра от подписа ти ?Прикачени файлове
Коментар
-
ladjov написа:Благодаря за топлото посрещане !Като е отключена колата . Багажника може ли да се отвори отзад от дръжката ? Или аз съм случил на замръзнала врата на багажника или повреден механизъм ?За градското аз карам икономично на 5-та и до сега на Алфата съм стигал под паспортните данни (когато съм на кеф ) . Така че ще стискам палци да е около паспортния 8 на 100 градски разход .Алфата ми загрява за към 6-7 км градско без да я ръчкам в студа . italcar за колко време ти загрява в сравнение с бившата Либра от подписа ти ?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
На интервали от по 7-8 км с престой от 20 мин до 2-3 часа зависи колко и какви адреса имам . И вечерта разходка до гаджето +/10 км в едната посока . Пътувам предимно в часовете между час пик и ползвам по големите булеварди . Алфата я карам в 50 % от пробега на 5 предавка градско . Когато е топло времето стигам разход от 7,1 на 100 при паспортен 7,5 . Зимата като е студено ( като сега ) разхода е към 10 на 100 .Като цяло от прочетеното до тук във форума . Стигам до извода че популярния двигател е 2,4 за който 11-12л не биха ме притеснили . Ама пусто не ми е по джобчето поне за момента . Иначе спокойно правех избора 159 2,4 Q4 . А за 1,9 чета и 10 на 100 и 7 на 100 един се е похвалил , но не е дал снимка на средната скорост .Не ми се иска да прибързвам с избора за служебно-личната кола . НО все още се надявам на е пак Италианска е не някаква кутия от портокалов сок с 4 гуми .Fiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар