156 ми е на 10 години но няма нито един от тези дефекти,а аз я карам 3 година и нищо не съм правил по нея освен ролки и ремъци.Не бързам но искам да си купя пак кола с която да се кефа а не да поправам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Понеже днес четох темата не ,че съм се засилил да си вземам Крома ,но случайно покрай мен в Казанлък се застоя една ми направи впечатление ,че двигатела е много шумен.Като бивш собственик на Мареа с легендарния двигател ТД 100 ми направи впечатление ,че Кромата е като фуражомелка.Така ли са всички които оглеждате?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
emzo написа:Mury написа:emzo написа:snk1 написа:Само да кажа че и тази не си струваhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=52uoaxТя е била на тези километри много отдавна.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
нова Крома
за колегата ако още не си е купил крома, ако искаш да те заведа до Словения да си купиш истинска кола,може от частна обява или от автокаща там се предлагат и коли с гаранция.Само да споделя бивш джамбаз съм вече коли не внасям а ако някой иска мога да го заведа и сам да си купи само съдеиствам срешу малка комисионна Ако някои иска да се свърже с мен да пише на личноМОДЕРИРАНО. Извън темата.
Коментар
-
Здравейте малко мнение от извора...Карам кромата от почти година по километраж е на 100000 почти реални след проверка на комп. се оказа че са я върнали с около 20000 за да падне под 100000 при продажбата.Общо взето съм доволен.Първо негативите за този период сменени: биалетки, обслужване естествено, помпи съединител горна и долна,пълнене фреон, лепена външна дръжка пасажерска врата, 1 изгоряла свещ, лоша прогноза за съединител и маховик в близко бъдеще...Ключ на централната конзола лоша идея- ключа беше полят с кафе колата направо полудя с изваден ключ колата не гасне или не пали до поставяне на аварийният ключ и сега все още от време на време ми светва една лампа check car security.лоши материали в купето виждам поражения които аз съм нанесъл за 20000км каране по копчетата за прозорци, по волана, по педалите.Парното загрява бавно. Лоша видимост назад при паркиране.Позитиви: удобна, вози прилично, събира багаж, евтино обслужване, нисък разход, сравнително стабилна на пътя нищо че е висока, модерна кола има глезотий 120 коня са достатъчни за приятно возене ако не си рацер.Чудесна семейна кола екзотична за Бг. хората я заглеждат - ама каква марка е? малко лош отзив след отговора о-о-о-о FIATразход извънградско с до 130км/ч. в зависимост от натовареността от 4,7-5,2 магистрала 130-150км/ч до 6,5градско софийско средна скорост по комп. 19-25км/ч. 8,0-8,5 сега през зимата с много празен ход 9,0-9,5Дано съм бил полезен.Поздрави и весела година!!!!!Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:Здравейте малко мнение от извора...1 лоша прогноза за съединител и маховик в близко бъдеще...2 Парното загрява бавно. Лоша видимост назад при паркиране.3 разход извънградско с до 130км/ч. в зависимост от натовареността от 4,7-5,2 магистрала 130-150км/ч до 6,5градско софийско средна скорост по комп. 19-25км/ч. 8,0-8,5 сега през зимата с много празен ход 9,0-9,5F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
snk1 написа:156 ми е на 10 години но няма нито един от тези дефекти,а аз я карам 3 година и нищо не съм правил по нея освен ролки и ремъци.Не бързам но искам да си купя пак кола с която да се кефа а не да поправам.
Коментар
-
emzo написа:1. това ако са ти го казали в сервиз, на 95% искат да те ръснат 1000-1500лв 2. намери си човек да ти активира ел. нагревател3. тъкмо щях да споря за разхода, после видях че си 8волтов "мжет"Абе за тия пари толкозFiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:emzo написа:1. това ако са ти го казали в сервиз, на 95% искат да те ръснат 1000-1500лв 2. намери си човек да ти активира ел. нагревател3. тъкмо щях да споря за разхода, после видях че си 8волтов "мжет"Абе за тия пари толкозFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар