Честито колега И много безаварийни километри. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря на всички. Дано наистина само безаварийни да са Да тъмно синята. Колата е декември 2007г. 2.4 MJET автоматик. Колата е от 1-ви собственик - "Италианец" със сервизната история. В БГ е от средата на 2011г. Карана е основно по международни маршрути (Гърци, Сърбия, Италия и т.н.). Има абсолютно всички екстри (единствено без ел. седалките с паметта и подгряването). Според мен изглежда уникално (като изключим външните забележки)Снимки нямам, все още не съм я снимал.От утре започвам с обслужванията, след което ще мога да бъда актуален с цени Поздрави.
Коментар
-
dolarcho написа:Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:dolarcho написа:Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?
Коментар
-
dolarcho написа:pplk написа:Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
[quote="pplk"]dolarcho написа:pplk написа:Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар