Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега И много безаварийни километри. :D
    Fat Croma 1.9 16v multijet
    Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Честито и от мен, със здраве да си я карате.Дай снимки и подробности, да цъкаме с език
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Честито ,само да те радва и чакаме снимки.Тъмносинята ли взе

Коментар

Благодаря на всички. Дано наистина само безаварийни да са Да тъмно синята. Колата е декември 2007г. 2.4 MJET автоматик. Колата е от 1-ви собственик - "Италианец" със сервизната история. В БГ е от средата на 2011г. Карана е основно по международни маршрути (Гърци, Сърбия, Италия и т.н.). Има абсолютно всички екстри (единствено без ел. седалките с паметта и подгряването). Според мен изглежда уникално (като изключим външните забележки)Снимки нямам, все още не съм я снимал.От утре започвам с обслужванията, след което ще мога да бъда актуален с цени Поздрави.

Коментар

Колега как е кромата.Колко харчи този двигател в София.Как е автомата?

Коментар

snk1 написа:
              Колега как е кромата.Колко харчи този двигател в София.Как е автомата?
              Кромата е брилянтен автомобил. Разхода в града е около 12-13. Автомата също е брилянтен. Има изключително лека смяна на предавките и е в отлично здраве за годинките си

Коментар

Пусни някоя снимка да се порадваме или ела на срещата в неделя.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?

Коментар

Има тема за срещите, заповядай. Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

dolarcho написа:
                      Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?
                      Би трябвало да станат,поне в Епер са под един номер.Монтажа става лесно при Крома,за разлика от при 159,където е невзъможно
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                      Ventura garage

Коментар

pplk написа:
                        Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D
                        Защо искаш да ги махаш? Ако си решил сериозно, пиши. Може да се разберем нещо.

Коментар

Mury написа:
                          dolarcho написа:
                          Би трябвало да станат,поне в Епер са под един номер.Монтажа става лесно при Крома,за разлика от при 159,където е невзъможно
                          Има ли някакъв manual за монтаж/демонтаж ? А дали случайно си ги погледнал като размери дали са еднакви също ?

Коментар

dolarcho написа:
                            pplk написа:
                            Защо искаш да ги махаш? Ако си решил сериозно, пиши. Може да се разберем нещо.
                            Със сигурност ще ги махна,че нещо не ме кефят особено, но ще ги запазя за следващия собственик, след година-две. Тия дни ще се поразтърся за декоративните капачки за тях.
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

[quote="pplk"]
                              dolarcho написа:
                              pplk написа:
                              Със сигурност ще ги махна,че нещо не ме кефят особено, но ще ги запазя за следващия собственик, след година-две. Тия дни ще се поразтърся за декоративните капачки за тях.
                              Какви са тези капачки ?

Коментар

Като махна релсите, трябва с нещо да запуша отворите. Предполагам, че има капачки някакви.Грешка, цяла лайсна е.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X