Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    tyson написа:
    ntodorov сори, ама няма такава дървена средна конзола като на тоя Ц-макс. Няма място за сравнение с интериора на Кромата.
    Поустнах я само, като модел, защото и мен не ме кефи интериора на точно тази. Иначе преди седмица изтървах една в Сливен, която беше Титаниум изпълнение. И пак 90 кончета. Нещо подобно на това, но с новата линия ( след 200. http://www.cars.bg/u941814Повече ме кефят изчистените форми. От възрастта ми ще да е.Иначе Кромата си е далеч по-кола - поне, като визия, но все още не е популярен автомобилсред сънародниците ни и, като че ли единствената информация за него бих черпил само от тази тема...Боря се обаче с усещането си, че по-практичния за всекидневна употреба ще бъде С-макса. Ще се радвам, ако бъда опроверган...Данъка и ненужно многото кончета ( за мен и стилът ми на каране)ще го преглътна, ако си заслужава кефа. То само с прагматичност не се живее. Гъдел си сака човек от време на време... И, като, че ли ...съм готов да се поразвеселя малко. :D
    Има една хубава Крома в Сф 1.9 120 коня,виж я нея,е верно не е топ изпълнение но не е лоша http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2g98dr
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

ele написа:
      Един тъп въпрос, защото тая кола не съм я виждала на живо: Не е ли по-тясна от други коли от същия клас или само така изглежда на снимките?
      :P Ели и аз не съм я виждал на живо... Бродих из улиците на Милано с Мапс-а и търсех Кром-и. Видях няколко такива коли и сравнени с наблизо стоящите Астра, Браво, Пунто, Голф, Мегани, С4 си изглеждаха доста масивни и...мастити. Хич не ми се сториха тесни в анфас. Може би "скоклестото" купе ги прави визуално отеснени.И нещо друго ми направи впечатление: С голям цолаж гуми и джанти изглежда прекрасно тази кола за разлика от по мало-размерните такива.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

С по-голям цолаж определено изглежда доста добре Ето една друга тема с впечатления от нов собственик на такава Крома http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77453
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Re: Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Румен_Хинчев написа:
          По Италия не ги карат много много
          Ако имаш предвид пасата да, но Кромата много я карат, доста много таксита в Милано са точно такива.Като кацнеш на Малпенс, пред залата пристигащи те чака една цяла бяла редичка от точно такива автомобили.Това е типично семейна кола и е доста разпостранена в Италия, особено дизелът.
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Тез убавци от автокъщата, защо сами намалиха цената с 500лв. (9500 > 8990), при положение, че колата им е една от най-хубавите, да не казвам и НАЙ-хубавата на пазара?! http://www.mobile.bg/11363251870480377

Коментар

Kuku написа:
              Тез убавци от автокъщата, защо сами намалиха цената с 500лв. (9500 > 8990), при положение, че колата им е една от най-хубавите, да не казвам и НАЙ-хубавата на пазара?! http://www.mobile.bg/11363251870480377
              Цената е добра за фейс лиф.И цвета, и колата, и .. ех....А намалението е защото е Фиат. Сигурно са спрели да го погледнат 2-ма човека. Ако до него има изстрадал Пасат, щяха да са го гледали половината минувачи, ама хей на, за наше щастие цената пада сама.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз мисля, че това е една повече от добра Крома, имайки предвид изпълнението и състоянието...... съдейки само по снимките, разбира се!Ако само заради марката пада цената - О’к!Ама да не е някой скрит дефект и да се стремят към бърза продажба

Коментар

Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                    Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.
                    Значи по твоето описание колата си е перфектна.Хайде да вземе да се отърваваш от чудото 159 по-бързо и влизай в джаза.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На по-стари обяви се вижда как примерно свалят 500, после качват 250, после още 250, после намаляват с 700, после ги възстановяват... :D

Коментар

BO написа:
                        Mury написа:
                        Значи по твоето описание колата си е перфектна.Хайде да вземе да се отърваваш от чудото 159 по-бързо и влизай в джаза.
                        Mи айде намери ми клиент
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                          Е то какво стана - трябва да я дадат за/под 8000лв.

Коментар

Kuku написа:
                            Mury написа:
                            Е то какво стана - трябва да я дадат за/под 8000лв.
                            Или за 8000,не повече................ П.С.Има нова звезда в Боми ауто,2010 г. на 128К ,тези дни ще ходя да я видя сигурно,пък има възможност и за бартер
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

Ако говориш за черната Крома в Боми, на мен ми се вижда неоправдано скъпа. Има 5000лв. разлика до тази на Горубляне, само защото е 2 години по-нова.Няма ли да е по-добре да си ремонтираш и да си нагласиш друата, за половината от разликата в цената?!

Коментар

Kuku написа:
                                Ако говориш за черната Крома в Боми, на мен ми се вижда неоправдано скъпа. Има 5000лв. разлика до тази на Горубляне, само защото е 2 години по-нова.Няма ли да е по-добре да си ремонтираш и да си нагласиш друата, за половината от разликата в цената?!
                                Може и да е на реални км.,не се знае,тази на Горубляне не е,но иначе си прав, че е е нереално скъпа.
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X