Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глупости... Абсолютно комби си е!Има опит около 1 500 км. с нея - затова го казвам - и държанието и е на такова сравнено с Марея и Рено Меган сценик, който си е абсолУтен ван.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

pplk написа:
      Mury написа:
      Колега честито,страхотен избор на кола,но не и на мотор.Обслужването на 2.4 хич даже не е като на 1.9.................. на цената на обтегача на външния ремък на 2.4,за 1.9 ще купиш ремъка и 2-те ролки плюс труда за съединители и маховици няма да говорим,че ти си автомат.Един съвет от мен,закарай колата да и видят колектора,да не те изненада на магистралата
      Благодаря и на теб колега! Както писах по-горе, обстойно проверих цените на частите по първоначалното обслужване в няколко магазина и при майстора, който обслужва всичките ми коли , които съм имал до момента. Разликата в цените беше минимална в порядъка на двадесетина лева. Дори и да греша, все пак това са части , които сменяш веднъж на няколко хиляди километра и не е болка за умиране, по мое мнение. Благодаря за съвета за колектора, но не ми е ясно какво трябва да проверяват. Личи си, че си в "час" с тия автомобили и ще бъде прекрасно да споделиш мнението си.Поздрави!
      Точно за клапите в смукателния колектор говоря,ако се откачат и останат затворени,колата ще загуби мощност,а това е неприятно при изпреварване например
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Един тъп въпрос, защото тая кола не съм я виждала на живо: Не е ли по-тясна от други коли от същия клас или само така изглежда на снимките?
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Един тъп въпрос, защото тая кола не съм я виждала на живо: Не е ли по-тясна от други коли от същия клас или само така изглежда на снимките?
          Въпросът ти не е тъп, щом не си я виждал на живо! Предишната ми каляска Субару легаси 2,5 2009г. беше малко по-тясна. За Ауди,БМВ и т.н., нямам идея.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

[quote="pplk"]
            ele написа:
            Въпросът ти не е тъп, щом не си я виждал на живо! Предишната ми каляска Субару легаси 2,5 2009г. беше малко по-тясна.
            Колега имал си Субаро Легаси 2009 и си го сменил за Кромата, така ли да разбирам? Интересно ми е как се чустваш след Субарото в Кромата понеже и аз се чудя м/у Крома-та и Субаро-то. За субарото говоря за седана обаче.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

[quote="z_sutrov"]
              pplk написа:
              ele написа:
              Въпросът ти не е тъп, щом не си я виждал на живо! Предишната ми каляска Субару легаси 2,5 2009г. беше малко по-тясна.
              Колега имал си Субаро Легаси 2009 и си го сменил за Кромата, така ли да разбирам? Интересно ми е как се чустваш след Субарото в Кромата понеже и аз се чудя м/у Крома-та и Субаро-то. За субарото говоря за седана обаче.
              Разделих се със Субаруто поради недостиг на стинки. Между двата автомобила няма база за сравнение!
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Обещани снимки на мърлява Крома. От времето е :D
                Прикачени файлове
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

В профил
                  Прикачени файлове
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Муцуна
                    Прикачени файлове
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

От вътре
                      Прикачени файлове
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Моторетка
                        Прикачени файлове
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Много е хубава колата, честито! Дано е яко магаре, като брава, че ми хареса за следваща!
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И аз ги заглеждам Кромите. Нещо за автоматиците им да кажете. Глася се за автомобил след 2008 година.На, който покажа този автомобил забравя всичко лошо за италианките и ме питат дали има грешка в цената.Малко ме възпират големите коне и съответно данъка. Прагматичен съм. Излишъци на коне не ми се плащат.Сърцето ми посочва Крома, същността ми - Форд - Ц Макс 90 кончета. Иначе казано:http://www.cars.bg/u1013243http://www.cars.bg/u861056
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov сори, ама няма такава дървена средна конзола като на тоя Ц-макс. Няма място за сравнение с интериора на Кромата.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                                ntodorov сори, ама няма такава дървена средна конзола като на тоя Ц-макс. Няма място за сравнение с интериора на Кромата.
                                Поустнах я само, като модел, защото и мен не ме кефи интериора на точно тази. Иначе преди седмица изтървах една в Сливен, която беше Титаниум изпълнение. И пак 90 кончета. Нещо подобно на това, но с новата линия ( след 200. http://www.cars.bg/u941814Повече ме кефят изчистените форми. От възрастта ми ще да е.Иначе Кромата си е далеч по-кола - поне, като визия, но все още не е популярен автомобилсред сънародниците ни и, като че ли единствената информация за него бих черпил само от тази тема...Боря се обаче с усещането си, че по-практичния за всекидневна употреба ще бъде С-макса. Ще се радвам, ако бъда опроверган...Данъка и ненужно многото кончета ( за мен и стилът ми на каране)ще го преглътна, ако си заслужава кефа. То само с прагматичност не се живее. Гъдел си сака човек от време на време... И, като, че ли ...съм готов да се поразвеселя малко. :D
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X