Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Купих я тая пущина Крома 2,4 jtd 200 магариня, автомат/галено и викам Крумка/. За Нова година пътувах до Варна и обратно- разход 6.9 като на магистралата и вдигнах 200 за проба-безгрижно детство. Иначе нормално каране 120-140. Впечатленията ми са повече от добри. Разход градско 12,5 с уговорката, че я карам на къси разстояния и ми се налага да чакам детето пред училище , а там бръмчи на място. Ако имате някакви въпроси, с радост ще отговоря. Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Купих я тая пущина Крома 2,4 jtd 200 магариня, автомат/галено и викам Крумка/. За Нова година пътувах до Варна и обратно- разход 6.9 като на магистралата и вдигнах 200 за проба-безгрижно детство. Иначе нормално каране 120-140. Впечатленията ми са повече от добри. Разход градско 12,5 с уговорката, че я карам на къси разстояния и ми се налага да чакам детето пред училище , а там бръмчи на място. Ако имате някакви въпроси, с радост ще отговоря. Поздрави!
Коментар
-
italcar написа:pplk написа:Купих я тая пущина Крома 2,4 jtd 200 магариня, автомат/галено и викам Крумка/. За Нова година пътувах до Варна и обратно- разход 6.9 като на магистралата и вдигнах 200 за проба-безгрижно детство. Иначе нормално каране 120-140. Впечатленията ми са повече от добри. Разход градско 12,5 с уговорката, че я карам на къси разстояния и ми се налага да чакам детето пред училище , а там бръмчи на място. Ако имате някакви въпроси, с радост ще отговоря. Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Честито колега! Със здраве да си я караш и безаварийно.п.п. Може да метнеш и някой снимка да и се порадваме и ние.Аз лично все още се самоубеждавам, че инвестицията на 10к лева в автомобил си заслужавакато гледам освен Кроми и 159-ки ама... де да видим.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Честито колега! Със здраве да си я караш и безаварийно.п.п. Може да метнеш и някой снимка да и се порадваме и ние.Аз лично все още се самоубеждавам, че инвестицията на 10к лева в автомобил си заслужавакато гледам освен Кроми и 159-ки ама... де да видим.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:italcar написа:pplk написа:Купих я тая пущина Крома 2,4 jtd 200 магариня, автомат/галено и викам Крумка/. За Нова година пътувах до Варна и обратно- разход 6.9 като на магистралата и вдигнах 200 за проба-безгрижно детство. Иначе нормално каране 120-140. Впечатленията ми са повече от добри. Разход градско 12,5 с уговорката, че я карам на къси разстояния и ми се налага да чакам детето пред училище , а там бръмчи на място. Ако имате някакви въпроси, с радост ще отговоря. Поздрави!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Колега честито,страхотен избор на кола,но не и на мотор.Обслужването на 2.4 хич даже не е като на 1.9.................. на цената на обтегача на външния ремък на 2.4,за 1.9 ще купиш ремъка и 2-те ролки плюс труда за съединители и маховици няма да говорим,че ти си автомат.Един съвет от мен,закарай колата да и видят колектора,да не те изненада на магистралата207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Mury написа:Колега честито,страхотен избор на кола,но не и на мотор.Обслужването на 2.4 хич даже не е като на 1.9.................. на цената на обтегача на външния ремък на 2.4,за 1.9 ще купиш ремъка и 2-те ролки плюс труда за съединители и маховици няма да говорим,че ти си автомат.Един съвет от мен,закарай колата да и видят колектора,да не те изненада на магистралатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
На мен лично не ми харесва на външен вид, комфортна е, има си екстрите но външния и вид е ужасен за мен. Очакванията ми преди да излезе модела бе да е луксозна лимузина, а то по скоро е нещо като ван, ама не съвсем. Колега, иначе щом си я харесал и си я купил освен попътен вятър и много безавариини км с приятна компания какво да ти пожелая. успех с колата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
pakumba написа:А как е като стабилност, все пак прилича повече на ван, отколкото на лимузина, както беше старата крома207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
S_BANKOV написа:На мен лично не ми харесва на външен вид, комфортна е, има си екстрите но външния и вид е ужасен за мен. Очакванията ми преди да излезе модела бе да е луксозна лимузина, а то по скоро е нещо като ван, ама не съвсем. Колега, иначе щом си я харесал и си я купил освен попътен вятър и много безавариини км с приятна компания какво да ти пожелая. успех с колата.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:...Иначе ни е комби, ни е ван, ни е риба, ни е рак. Що е то? Новата Крома.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар