На мен лично новата крома не ме кефи никак, нито риба, нито рак - нито ван, нито комби... точно като стило мултивагон... ама въпрос на вкус.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На мен също много ми харесва със стъклен таван, но не знаех, че е поръчков. Просто до сега не ми е попадала обява на нещо под 200кс и да е със стъкло! И в случай, че има стъкло"отгоре" значи е по-специален автомобил от стандартния, което е един огромен плюс предвид отношението на първият собственик?!?!? Или съм в грешка ... ?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Airfan написа:На мен лично новата крома не ме кефи никак, нито риба, нито рак - нито ван, нито комби... точно като стило мултивагон... ама въпрос на вкус.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз също съм се запътил натам,само трябва да продам Алфата,иначе Кромата за мен е доста практичен автомобил с добра сглобка,здраво окачване/взаимствано изцяло от Опел Вектра Ц,Сигнум/,хубави италиански дизели,не лоша визия отвън и готина вътре.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Крома уж нова
Не можах да изкажа благодарности на колегата за помоща при търсене на информация за фиат крома след ’05г., понеже някакво модераторченце е заключило темичката. И все пак сред предоставените резултати не бе открит задоволителен даващ информация за слабости и положителни черти на модела. За съжаление явно фиат маниаците тук джиткат дърти италиянки Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
само добри отзиви за тях засега.имаме вече здрава предница,безпроблемна електроника и здрав мотор.иначе и аз един път ще се съглася с емо ,но не съм изказвал мнение тъй като щях да бъда нападнат,относно стилата.първо слаба предница със скъпи части.второ проблемна електроника.трето проблем във въздушните възглавници,четвърто-проблеми и в хидравликата,пето -тампони ,абе с една дума проблемни коли.същото обаче не мога да кажа за брава и браво-много добре пипнати-с проблеми с контактите на буксите,но контактен спрей и си готов.ето защо не си купих стилото въпреки че имах възможноста-просто щях да съм постоянно в ремонти.на бравата съм и навъртял 40 000км за 1 година и 2месеца и съм и сменял само карета.колата е на 340 000км в цветущо здраве.от фиат обаче са взели мерки и следващите модели ги хвалят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар