Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен лично новата крома не ме кефи никак, нито риба, нито рак - нито ван, нито комби... точно като стило мултивагон... ама въпрос на вкус.

Коментар

Jimy написа:
      На 200-ка има и още един гъдел ... стъкленият таван!!!
      Аз съм гледал обяви и на 150кс със стъклен покрив.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

пропуснете го този таваниначе е поръчка, не зависи от мотора
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Защо да го пропуснем? На мене много ми харесва такъв таван когато е неотваряем.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

ако е неотварям окно мисля, че се отваря ... т.е. това е Skydome

Коментар

На мен също много ми харесва със стъклен таван, но не знаех, че е поръчков. Просто до сега не ми е попадала обява на нещо под 200кс и да е със стъкло! И в случай, че има стъкло"отгоре" значи е по-специален автомобил от стандартния, което е един огромен плюс предвид отношението на първият собственик?!?!? Или съм в грешка ... ?
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

доста е скъп този тавант.е. поръчвани са глезотии

Коментар

Airfan написа:
                  На мен лично новата крома не ме кефи никак, нито риба, нито рак - нито ван, нито комби... точно като стило мултивагон... ама въпрос на вкус.
                  1+п.п. Тъпата ми грозна Либра ме кефи къде къде къде повече...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз също съм се запътил натам,само трябва да продам Алфата,иначе Кромата за мен е доста практичен автомобил с добра сглобка,здраво окачване/взаимствано изцяло от Опел Вектра Ц,Сигнум/,хубави италиански дизели,не лоша визия отвън и готина вътре.
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Крома уж нова

Не можах да изкажа благодарности на колегата за помоща при търсене на информация за фиат крома след ’05г., понеже някакво модераторченце е заключило темичката. И все пак сред предоставените резултати не бе открит задоволителен даващ информация за слабости и положителни черти на модела. За съжаление явно фиат маниаците тук джиткат дърти италиянки Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Бедни сме, няма Кинта за Нуова Крома.п.с. аз лично боклук в стил ала Стило пак не бих си взел
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ахам, за съжаление - това е положението. сори, че не оправдахме очакванията ти!
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

само добри отзиви за тях засега.имаме вече здрава предница,безпроблемна електроника и здрав мотор.иначе и аз един път ще се съглася с емо ,но не съм изказвал мнение тъй като щях да бъда нападнат,относно стилата.първо слаба предница със скъпи части.второ проблемна електроника.трето проблем във въздушните възглавници,четвърто-проблеми и в хидравликата,пето -тампони ,абе с една дума проблемни коли.същото обаче не мога да кажа за брава и браво-много добре пипнати-с проблеми с контактите на буксите,но контактен спрей и си готов.ето защо не си купих стилото въпреки че имах възможноста-просто щях да съм постоянно в ремонти.на бравата съм и навъртял 40 000км за 1 година и 2месеца и съм и сменял само карета.колата е на 340 000км в цветущо здраве.от фиат обаче са взели мерки и следващите модели ги хвалят

Коментар

Незнам за стилото, но съм съгласен с теб за бравата, 40 000 к и само едни биалетки и бях сменил, железна се оказа, дано и кромата!

Коментар

Страхотно :Dhttp://www.mobile.bg/11353683895106631

Коментар

Working...
                                X