Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    И аз бях загледал едни фейслифтови след 2008-ма... но избора е никакъв ...
    В Италия има доста и поне "на табелка" са от 4500 нагоре в евра! Аз също съм зарибен за този, определено семеен автомобил ... фейслифтовия е разкошен и предницата много напомня на Браво 2! Странно ми е защо в България липсват обяви за нова Крома?!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
      spark написа:
      И аз бях загледал едни фейслифтови след 2008-ма... но избора е никакъв ...
      В Италия има доста и поне "на табелка" са от 4500 нагоре в евра! Аз също съм зарибен за този, определено семеен автомобил ... фейслифтовия е разкошен и предницата много напомня на Браво 2! Странно ми е защо в България липсват обяви за нова Крома?!
      ’Щот никой няма да даде цената на която си купуваш един Пасат или 5-ца да речем
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Или дори Опел Сигнум, който, както вече споменах е същата кола

Коментар

2007-ма година Крома за 10000лв.... Немога да намеря нито пасат нито 5-ца за тея пари да са тая година.

Коментар

Dimo_J написа:
            2007-ма година Крома за 10000лв.... Немога да намеря нито пасат нито 5-ца за тея пари да са тая година.
            Първо някой да е казал, че Пасата трябва да е 2007 година. Второ наистина един Пасат 2007-8 година струва приблизително колкото една Крома същата година. И трето колко са потребителите на Фиат марката, които ще си купят Фиат за 10-15к лева.Факт е, че основното потребление на Фиат като втора употреба става когато даден модел мине границата под 6-7к лева. От тук нагоре да продадеш Фиат за 10к+, камо ли за 15к е доста налудничава идея. Питай ме дали ако съм търговец ще имам Фиат за 20к лева на плаца, примерно.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

По Италия не ги карат много много
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Румен_Хинчев написа:
                По Италия не ги карат много много
                Дори и с ирония не мога да се съглася :D , защото като разгледам офертите на частни лица от "auto skout 24" се повтаря парадокса: автомобил 2008 в Италия да е навъртял от 150000 до 250000 километра пробег, а в същото време автомобил в България, но от заветната 1996-7 да е с под 160000км пробег ... ?! И да питам нещо по темата: някой знае ли "тт" даните на нова Крома с повечко подробности? Като материали и качество на сглобките как са? Окачването с колко носача е? Цени за обслужване на филтри, ремъци и тн.? Лесно ли се манипулира ЕКУ-то? Автоматиците им проблемни ли са ,като селеспийд кутиите? Питането ми е основно за ЖТД весиите.

Коментар

с един носач е, същото окачване като на Сигнум и последната Вектраангренажния комплект е под 200 левафилтрите са по 10-20 лева...нормални ценипод манипулиране за километри ли говориш - естествено че може
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да впрегне някой кон отгоре иска
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

става, що да не ставаколко е лесно вече не знамно хората, които се занимават с това го правяттова са същите дизелови двигатели като на последното поколение Стило, новото Браво, Алфа 159...

Коментар

А я кажете тогава кой мотор е най-добре да се вземе?
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Хайде малко за надъхване на колебаещите се и малко хубави снимки.Интериор: http://www.km77.com/fotos/Fiat/Croma...?териор: http://www.km77.com/fotos/Fiat/Croma...12#a_gallery_0
                          преди - TIPO
                          сега - VOLVO XC60

Коментар

мисля , че 200 е прекалено голям мотор за семейна кола120 или 150, според това какво е състоянието на колатас две думи - мотора няма значение (без 200), само колата да е в добро състояние

Коментар

Sev написа:
                              мисля , че 200 е прекалено голям мотор за семейна кола120 или 150, според това какво е състоянието на колатас две думи - мотора няма значение (без 200), само колата да е в добро състояние
                              Да да. Точно 200 е нормално. Като сложиш две столчета вътре. Като натовариш целия багажник до горе, като сложиш една кутия на тавана. Като сложиш и един багажник за колела отзад. И топ спийд 120км/ч. Хайде няма нужда
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                                ... Да да. Точно 200 е нормално. Като сложиш две столчета вътре. Като натовариш целия багажник до горе, като сложиш една кутия на тавана. Като сложиш и един багажник за колела отзад. И топ спийд 120км/ч. Хайде няма нужда
                                Точно ти пък, който хич не си карал дизели да коментираш товара на автомобил с НМ ... сигурно два пъти на моя?! На 200-ка има и още един гъдел ... стъкленият таван!!! Поне мене много ме кефи това. Разбира се мощността също е примамлива, но според мен 150-та е оптимален вариант. Все пак е 16 клапанов двигател, а 120та е 8клапана.

Коментар

Working...
                                X