От известно време ми е влязла една муха в главата и като гледам оферти като тази:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...lsпочвам да точа лиги и да правя сметки...Доколкото ми е известно във форума досега няма никой с такъв автомобил-нито дизел нито още по-малко пък бензин, защото като гледам пазара-те са по-малко срещани. И все пак... Някой има ли преки или непреки впечатления /чрез приятел/ от този автомобил?Или поне да раздуха повече за него... Аз имам чувството че специално този екземпляр например бих го карал 10 години без да го сменям стига да издържи на БГ простотията. Ще се намери ли някой който да изгони мухата от главата ми или да вкара още една? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Екстра колица е приятелю. За такава се точех и аз, ама не ми стигна хала та взех алфата. Засега не съм прочел едно отрицателно мнение за нея, макар че общо мненията са малко. Хубавото в нея е, че също като старата Крома е повече Сааб отколкото Фиат. Поне откъм шаси. А хубавото е че моторите са фиатски, поне дизелите де. Ама то бензинови такива почти няма. 200магарета автомат е най убавия вариант! Автомата доколкото знам е японски, безпроблемен. Жтд си е жтдAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Дразнещохубав на вид автомобил! Харесва ми взаимката от Сааб за ключа пред ръчната, дори и седалките приличат на саабските, а по-високите изпълнения с кожа са направо гъзарски . И аз съм чел, че използват шасито на Сигнума, ама до там с приликите. Фейслифта е още по-готин, по-нов и по-скъп, ноо ....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Имам отзив от клиент - представители на някаква италианска фирма за продажба на препарати за растителна защита - карат служебни такива. Първоначално беше скептичен и недоволен понеже поради характера на продуктите им се налага да понавъртат бая километри по черно (по земеделски производители). Но така или иначе вече повече от три години ги търкалят и нямат оплаквания (особено откъм ходова част, което очакваха).Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:200магарета автомат е най убавия вариант!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:emzo написа:Yavor написа:200магарета автомат е най убавия вариант!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Иначе за Стилото съм му признал седалката - колкото и да я смъкваш, като си отпуснеш краката, ръба отпред ти ги опира здраво и ще може едва ли не да си ги люлееш, като на люлките, когато бяхме по-малки.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Re: Отзиви за новата Крома като втора ръка?
kiro_of_the_day написа:... Аз имам чувството че специално този екземпляр например бих го карал 10 години без да го сменям стига да издържи на БГ простотията. Ще се намери ли някой който да изгони мухата от главата ми или да вкара още една? :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар