Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tази кола сега ми светна коя е,имам приятел в Стойов кар,идвал е при тях преди 1 месец да прави бартер за някакъв Хюндай но се отказал,и после разбрали,че е направил бартер при някакви техни колеги за Субару,затова са и вдигнали цената говедата.Аз още изчаквам,няма да бързам,все пак трябва да продам и Алфата,и чак тогава ,иначе си се оглеждам,ходя оглеждам и те така.
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

damianoff написа:
      Mury написа:
      Хм добър екземпляр но е автомат,аз не искам автомат.
      Aз до сега съм чел само позитивни мнения за автомата на Крома-та. Ти, така от по първа ръка , би ли споделил защо бягаш от автомат - заради усещането да караш с ръчни скорости или някакъв технически недъг?На мен просто ми се иска да се поглезя с автоматични скорости Може след това и никога повече да не искам и да чуя за такива...ама...пусти мерак
      Просто не обичам автомати,знам че много хора ме мислят за луд,ама е така,а и жената не ще и да чуе за автомат,не иска да го кара и тва е.П.С.Хубаво е някой мод да смени заглавието на "Отзиви и дискусия за нова Крома" ,защото станахме бая народ и си го обърнахме на дсикусия,в което няма лошо
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Ventura garage

Коментар

Така си е с автомата се губят някой усещания, рефлекси , става се по мързелив, разчита се повече на автоматиката,.Защо Американците са лоши шофьори.
        Fat Croma 1.9 16v multijet
        Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Хайде сега автоматика е виновен че някой не може да шофира. (като кара и дъвче хамбургер с една ръка а с другата пие кола от кофа - Хамериканеца де)А повечето автоматици си имат и ръчен режим ако толкова му се ръчка на някой.Не познавам някой който е минал на автомат и после да му е гадно ...
          F31 BMW 320d

Коментар

.

damianoff написа:
            Mury написа:
            Aз до сега съм чел само позитивни мнения за автомата на Крома-та. Ти, така от по първа ръка , би ли споделил защо бягаш от автомат - заради усещането да караш с ръчни скорости или някакъв технически недъг?На мен просто ми се иска да се поглезя с автоматични скорости Може след това и никога повече да не искам и да чуя за такива...ама...пусти мерак
            Имам доста познати които се качиха на автомати и от тях разбрах,които е седнал един път на автомат никога повече не минава на ръчни скорости,но счупи ли се
            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Re: .

viktorsterev написа:
              damianoff написа:
              Mury написа:
              Имам доста познати които се качиха на автомати и от тях разбрах,които е седнал един път на автомат никога повече не минава на ръчни скорости,но счупи ли се
              То тва с чупенето вече е относително,защото ръчните кутии са почти изравнени с автоматите,а именно с цените на съединителите и маховиците
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

damianoff написа:
                И аз много съм се запалил по новата Крома Има и нова оферта от днес:http://www.cars.bg/u1031306До колко е на 46 хил.км би показала една диагностика Всичко си има без навигация...
                Я ... цената паднала с 1400 лв.
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                  damianoff написа:
                  И аз много съм се запалил по новата Крома Има и нова оферта от днес:http://www.cars.bg/u1031306До колко е на 46 хил.км би показала една диагностика Всичко си има без навигация...
                  Я ... цената паднала с 1400 лв.
                  Споко след 10-ина дена ще е на 9000 вече. иначе това е хубав екземпляр и за който иска автомат си заслужава да се види П.С.Не се палете толкова по навито на Кромата,аз един път се сблъсках с него и ми се видя доста малоумно и сложно За хората искащи автомат,има още една добра оферта според мен,която си заслужава дори разходката до Благоевград - http://www.cars.bg/u983878
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Здравейте, гледам, че сте минали през Боми, но за тази нищо не сте казали http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2kfxnf, някой да има мнение?
                    Либра 1,9 жтд 2000г. LX
                    Фиат Крома 1,9 2009г.
                    Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

Здравейте ето я поредната: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2kqt0l

Коментар

Салона или не е лъснат като хората или просто колата е на 200+ к км.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За толкова години колата е поне на 250к км, нормално е да изглежда така.

Коментар

pet4o написа:
                            За толкова години колата е поне на 250к км, нормално е да изглежда така.
                            250 К са детските и километри. По зряла ще да е. :P
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

От търговеца е - в ’Ивас Ауто’ няма лъскави коли, той внася по няколко автовоза на месец и ги продава в афтентичен вид на безкрайно ниски цени.Клиентите му масово са тъговци и купуват по няколко коли на пакетни цени, с цел препродаване.Разгледайте другите обяви на автокъщата и ще се убедите сами.....

Коментар

Цените падат още,тази на Боми с още 200 лв. на долу
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X