ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:Един тъп въпрос, защото тая кола не съм я виждала на живо: Не е ли по-тясна от други коли от същия клас или само така изглежда на снимките?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
С по-голям цолаж определено изглежда доста добре Ето една друга тема с впечатления от нов собственик на такава Крома http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77453Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Re: Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Румен_Хинчев написа:По Италия не ги карат много многоSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Тез убавци от автокъщата, защо сами намалиха цената с 500лв. (9500 > 8990), при положение, че колата им е една от най-хубавите, да не казвам и НАЙ-хубавата на пазара?! http://www.mobile.bg/11363251870480377
Коментар
-
Kuku написа:Тез убавци от автокъщата, защо сами намалиха цената с 500лв. (9500 > 8990), при положение, че колата им е една от най-хубавите, да не казвам и НАЙ-хубавата на пазара?! http://www.mobile.bg/11363251870480377A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Mury написа:Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.
Коментар
-
Kuku написа:Mury написа:Аз вчера я гледах сутринта,колата е в страхотно състояние,салона перфектен,ноооооо няма гуми,не е на 125 К а на 220 К,акумулатора е слаб,но може да се оправи със зареждане,иииии съединителя е за смяна/може и маховик/ чуват се страшни шумове оттам.Иначе мотора работи перфектно.Аз лично ако имах парите сега бих я взел.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Kuku написа:Ако говориш за черната Крома в Боми, на мен ми се вижда неоправдано скъпа. Има 5000лв. разлика до тази на Горубляне, само защото е 2 години по-нова.Няма ли да е по-добре да си ремонтираш и да си нагласиш друата, за половината от разликата в цената?!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар