Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз информативно да питам, няма ли Крома с ръчни скорости, понеже ви гледам, че всички сте с автомати?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Има разбира се.Но автомата е 6 степенен от лексъс.Поне при мене е мн. добърПреди имах пасат с 5 степени и този е в пъти по добър.Вече само автомат!И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....

Коментар

Така написано никога не бих си купил Крома.Сбирщайн от всякъде.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Така погледнато няма нито една кола след 2005та, която да си купиш!Ама нито една!

Коментар

martinch написа:
            Има разбира се.Но автомата е 6 степенен от лексъс.Поне при мене е мн. добърПреди имах пасат с 5 степени и този е в пъти по добър.Вече само автомат!И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....
            Получаваш:най здравото купе,отлични двигатели,най-добрата скоростна кутия,само за окачването на опел съм с резерви..

Коментар

Задели още резерви за СК, нищо че е на тойота, имай предвид че тия автомати в България много рядко има някой дето да ги прави, или по точно да му стиска да ги отвори.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Задели още резерви за СК, нищо че е на тойота, имай предвид че тия автомати в България много рядко има някой дето да ги прави, или по точно да му стиска да ги отвори.
                Ами не си прав.Слагаха ги на Лексъс, Тойота, Фиат, Алфа, Ситроен, Пежо, Опел....Вече минаха на 7 и 8 степенни.Не знам защо си мислиш, че ремонт на ръчна скортна кутия на по-нов автомобил, примерно Мицубиши или Тойота ще е по-лесен.ЛОЛ, пробвай на Голф 6 да видиш колко е ремонта...

Коментар

martinch написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Ами не си прав.Слагаха ги на Лексъс, Тойота, Фиат, Алфа, Ситроен, Пежо, Опел....Вече минаха на 7 и 8 степенни.Не знам защо си мислиш, че ремонт на ръчна скортна кутия на по-нов автомобил, примерно Мицубиши или Тойота ще е по-лесен.ЛОЛ, пробвай на Голф 6 да видиш колко е ремонта...
                  На кой Лексъс и Тойота го слагат този автомат?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ами на тези с автоматичните скорости...

Коментар

martinch написа:
                      Кажи модел Лексъс с тази скоростна кутия.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

В нета си пише на кои марки и модели се слага. Определно Toyota i Lexus не фигурират там. Абе аз не съм специалист на тема автоматици, само покрай моя се поинтересувах бая.. Карал съм 3-4 автомобила автоматик и мога да кажа, че има и по-добри, но и по лоши. Средна хубост е тая кутия. Единственото на мен, което не ми харесва е, че е малко мудна при старт. Случва ми се някой път малко след потегляне да дам по-рязко газ, за да ускоря бързо и се получава едно чудене секунда две какво да предприеме и изведнъж се изстрелва, чак мъчи да вътри гуми, ще изоре асфалта :D Ама предполагам, че е заради адаптацията, защото ако я настъпя подред няколко пъти така на старт и после има доста повече respons. Но пък удобството да караш автоматик е голямо, аз лично бая ще се почудя дали да си купя пак ръчка... Иначе относно ремонта (бях решил да се информирам недай си боже ако се случи) от всичко прочетено останах с убеждението, че проблема не е само в парите за ремонта, ами и в липсата на добри сервизи. Често се случва да хвърлиш една торба пари и не след дълго пак проблеми.
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Като чуя автоматична скоростна кутия и веднага ми излизат асоциации с хилядарки.В случая, вълшебната дума за майсторите е Lexus и цената за ремонт започва да се определя от фазите на луната и подреждането на звездите в съзвездието Лебед... Предполагам
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

BO написа:
                            martinch написа:
                            Кажи модел Лексъс с тази скоростна кутия.
                            В Понеделник ще имаш подробно инфо!

Коментар

M5kov написа:
                              Като чуя автоматична скоростна кутия и веднага ми излизат асоциации с хилядарки.В случая, вълшебната дума за майсторите е Lexus и цената за ремонт започва да се определя от фазите на луната и подреждането на звездите в съзвездието Лебед... Предполагам
                              Имам информация от горе долу най-хвалените сервизи за автоматици - Коко от Малинова долина и Даймънд Трансмишън (Хаги) от Пловдив. Пълен ребилд на кутията - на едното място ми обявиха около 4000 на другото 4400 Това е положението
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

3 години карах автоматик - стар 4-ри степенен. След като я взех колата установих, че като загрее хубаво автоматика почва да включва с удар - не нещо сериозно, но не и плавно, както би трябвало. 3 години имах кошмари, че е сега точно и е дошло времето да почине скоростната и да трябва да я хвърля колата. 300 други неща се предадоха по нея, но автоматика държа до последно и така си я и продадох. Има ли масло..? бистро ли е...? сменяй го по-често и си свиркай. Тези кутии не са толкова кашкавалени, колкото си мислят всичко. Само като кажех на някой, че съм си взел кола автоматик и всички ТИ СИ ЛУД! луд е тоя дето не е карал автоматик, защото не знае какъв кеф е!
                                Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Working...
                                X