Аз информативно да питам, няма ли Крома с ръчни скорости, понеже ви гледам, че всички сте с автомати?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Има разбира се.Но автомата е 6 степенен от лексъс.Поне при мене е мн. добърПреди имах пасат с 5 степени и този е в пъти по добър.Вече само автомат!И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....
Коментар
-
martinch написа:Има разбира се.Но автомата е 6 степенен от лексъс.Поне при мене е мн. добърПреди имах пасат с 5 степени и този е в пъти по добър.Вече само автомат!И малко инфо.Фиат купуват модела от СААБ когато фалираха 2003-4 заради задължения за двигатели.САмо двигателя е фиат.Модела и купето са от Сааб, окачване от Опел Зафира, турбо стандартно Бош и автомат от Лексъс- Тойота...Уфф още не съм се оправил с навигацията - българска карта и телефона ....
Коментар
-
Задели още резерви за СК, нищо че е на тойота, имай предвид че тия автомати в България много рядко има някой дето да ги прави, или по точно да му стиска да ги отвори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Задели още резерви за СК, нищо че е на тойота, имай предвид че тия автомати в България много рядко има някой дето да ги прави, или по точно да му стиска да ги отвори.
Коментар
-
martinch написа:S_BANKOV написа:Задели още резерви за СК, нищо че е на тойота, имай предвид че тия автомати в България много рядко има някой дето да ги прави, или по точно да му стиска да ги отвори.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
В нета си пише на кои марки и модели се слага. Определно Toyota i Lexus не фигурират там. Абе аз не съм специалист на тема автоматици, само покрай моя се поинтересувах бая.. Карал съм 3-4 автомобила автоматик и мога да кажа, че има и по-добри, но и по лоши. Средна хубост е тая кутия. Единственото на мен, което не ми харесва е, че е малко мудна при старт. Случва ми се някой път малко след потегляне да дам по-рязко газ, за да ускоря бързо и се получава едно чудене секунда две какво да предприеме и изведнъж се изстрелва, чак мъчи да вътри гуми, ще изоре асфалта :D Ама предполагам, че е заради адаптацията, защото ако я настъпя подред няколко пъти така на старт и после има доста повече respons. Но пък удобството да караш автоматик е голямо, аз лично бая ще се почудя дали да си купя пак ръчка... Иначе относно ремонта (бях решил да се информирам недай си боже ако се случи) от всичко прочетено останах с убеждението, че проблема не е само в парите за ремонта, ами и в липсата на добри сервизи. Често се случва да хвърлиш една торба пари и не след дълго пак проблеми.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Като чуя автоматична скоростна кутия и веднага ми излизат асоциации с хилядарки.В случая, вълшебната дума за майсторите е Lexus и цената за ремонт започва да се определя от фазите на луната и подреждането на звездите в съзвездието Лебед... Предполагам"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Като чуя автоматична скоростна кутия и веднага ми излизат асоциации с хилядарки.В случая, вълшебната дума за майсторите е Lexus и цената за ремонт започва да се определя от фазите на луната и подреждането на звездите в съзвездието Лебед... ПредполагамFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
3 години карах автоматик - стар 4-ри степенен. След като я взех колата установих, че като загрее хубаво автоматика почва да включва с удар - не нещо сериозно, но не и плавно, както би трябвало. 3 години имах кошмари, че е сега точно и е дошло времето да почине скоростната и да трябва да я хвърля колата. 300 други неща се предадоха по нея, но автоматика държа до последно и така си я и продадох. Има ли масло..? бистро ли е...? сменяй го по-често и си свиркай. Тези кутии не са толкова кашкавалени, колкото си мислят всичко. Само като кажех на някой, че съм си взел кола автоматик и всички ТИ СИ ЛУД! луд е тоя дето не е карал автоматик, защото не знае какъв кеф е!Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар