Темата е разчистена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
hondacbr написа:След махане на ЕГР и ДПФ колата наистина е по динамична и може би малко по икономична, но чак 2 литра надолу е малко прекалено! Да осезаемо е, че пропушва малко повече, но това ако я понатиснеш!
Коментар
-
Колеги насочил съм се към Фиат Крома. Може ли да споделите колко струва въпросното затапване на ЕГР и премахване на ДПФ? За 1,9 мотор става въпрос.ПП. Някой да е ходил на оглед на тази ?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5yhh6kFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
hondacbr написа:ДПФ-а да се премахне е около 130лв в София. ЕГР може и сам да го затапиш, но преди това трябва да се изключи софтуерно. Мен колегата Емзо ми го направи и съм супер доволен. Теб ръчка или автомат те интересува?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Ако някой се интересува как се разглобява задна врата, за да се извади бравата, да пита.Ако знае човек какво прави, става за 15 минути. Толкова ми отне да я сглобя.Но разглобяването ми отне половин ден. Снимки не направих, но предстои да я разглобя още веднъж, така че тогава ще снимам всяка стъпка за ръководство по ремонт
Коментар
-
Привет Колеги!!Прочетох цялата тема за Крома гледам сравнявам и наистина мога да кажа че това е доста добър семеен автомобил и с радост бих взел такъв есента живот и здраве, малко парици да посъбера и от стара кочина ако мога да се отърва ще е най-добре.Но едно нещо някак си ми убягва в цялостната картинка защо автомобил 2007 г. ще струва 8К лв. И всъщност защо тази марка е толкова подценявана??? Карал съм Алфа Ромео преди и мога да кажа че Италианските автомобили са доста добри, но от къде тази лоша слава се в таз наша държавица? Всичко различно от Германско е боклук ??? ЗАЩО? Днес си направих един експеримент, докато тътрех по задръстванията почнах да броя с какви марки автомобили ще минат покрай ................хм интересен факт 50% от автомобилите който видях са Reno, Citroen, Peugeot, към 50% Audi, Mercedes, Bmw, VW. Значи Говорим че Френските автомобили са боклуци ама ги караме до спукване, ето това не разбирам!How now brown cow
Коментар
-
Колеги днес ми присветна лампата на акумулатора. Светна за малко и сама си изгасна... Колегата, от който купих колата каза, че е сменил алтернатора скоро, акумулатора също е нов.. Някакъв бъг ли е това ПП. Преди малко замерих с мултицет. На загасена кола акумулатора беше 12,7V. При запалена кола и спрени консуматори 14,20 и при пуснати фарове, климатик, музика 14,07.Сетих се, че минах и през една сериозна локва преди това.. има ли вероятност да се е намокрило нещо по кабеляцитеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар