Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата е разчистена.
    Прикачени файлове
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

hondacbr написа:
      След махане на ЕГР и ДПФ колата наистина е по динамична и може би малко по икономична, но чак 2 литра надолу е малко прекалено! Да осезаемо е, че пропушва малко повече, но това ако я понатиснеш!
      Да де, за това пушене става въпрос. При нормално каране няма разлика с и без ДПФ.Относно разхода, нямам идея защо смятате, че не е възможен. Не претендирам, че винаги е така. Също, както знаете от градско до градско и от извънградското каране също има разлика, както и в начина на шофиране на различните водачи. Но няма значение ...

Коментар

Колеги насочил съм се към Фиат Крома. Може ли да споделите колко струва въпросното затапване на ЕГР и премахване на ДПФ? За 1,9 мотор става въпрос.ПП. Някой да е ходил на оглед на тази ?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5yhh6k
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Май беше писано назад в темата. Само затапването ли те интересува? Софтуерно около 200лвХардуерно около 100лв заради дпф-а

Коментар

dolarcho написа:
            Май беше писано назад в темата. Само затапването ли те интересува? Софтуерно около 200лвХардуерно около 100лв заради дпф-а
            Ами като цяло всичко по поддръжката, но четох че това едва ли не е задължителна операция

Коментар

ДПФ-а да се премахне е около 130лв в София. ЕГР може и сам да го затапиш, но преди това трябва да се изключи софтуерно. Мен колегата Емзо ми го направи и съм супер доволен. Теб ръчка или автомат те интересува?

Коментар

hondacbr написа:
                ДПФ-а да се премахне е около 130лв в София. ЕГР може и сам да го затапиш, но преди това трябва да се изключи софтуерно. Мен колегата Емзо ми го направи и съм супер доволен. Теб ръчка или автомат те интересува?
                Като цяло ръчка, макар че ако съм сигурен че колата е читава и поддържана и автомат не бих отказал. Четох във форума на Алфа, че не е драматично скъп евентуален ремонт на скоростната кутия, особено на фона на смяната на съединител и маховик при ръчките. Някой ако си продава Кромата да пише :D

Коментар

Ако някой се интересува как се разглобява задна врата, за да се извади бравата, да пита.Ако знае човек какво прави, става за 15 минути. Толкова ми отне да я сглобя.Но разглобяването ми отне половин ден. Снимки не направих, но предстои да я разглобя още веднъж, така че тогава ще снимам всяка стъпка за ръководство по ремонт

Коментар

А някой да има ръководство за сваляне на фарове и предна броня на фейслифтовата Крома ?

Коментар

dolarcho написа:
                      А някой да има ръководство за с валяне на фарове и предна броня на фейслифтовата Крома ?
                      То не е особено трудно.
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                      Ventura garage

Коментар

В eLearn всичко пише. Всъщност - почти всичко.Изтегли го от някъде (и в нашата download секция го има, ама... тя не работи нещо), качи го на диск или на daemon tools и гледай.Стига да разумяваш английски де.

Коментар

Колеги и аз вече като собственик на Крома да попитам... някой има ли карта за България на нави-то? И като цяло върши ли работа или не е особено подробна?

Коментар

Привет Колеги!!Прочетох цялата тема за Крома гледам сравнявам и наистина мога да кажа че това е доста добър семеен автомобил и с радост бих взел такъв есента живот и здраве, малко парици да посъбера и от стара кочина ако мога да се отърва ще е най-добре.Но едно нещо някак си ми убягва в цялостната картинка защо автомобил 2007 г. ще струва 8К лв. И всъщност защо тази марка е толкова подценявана??? Карал съм Алфа Ромео преди и мога да кажа че Италианските автомобили са доста добри, но от къде тази лоша слава се в таз наша държавица? Всичко различно от Германско е боклук ??? ЗАЩО? Днес си направих един експеримент, докато тътрех по задръстванията почнах да броя с какви марки автомобили ще минат покрай ................хм интересен факт 50% от автомобилите който видях са Reno, Citroen, Peugeot, към 50% Audi, Mercedes, Bmw, VW. Значи Говорим че Френските автомобили са боклуци ама ги караме до спукване, ето това не разбирам!
                            How now brown cow

Коментар

Защото е Fiat. Евтина кола. Евтини пластмаси. Проблемна електроника - немска Ама за тия пари, както каза кола 2007-2008г.Скачай смело и да имаш проблеми, решават се. Диагностичния кабел е 30лв, я си купи една френска кола да видиш колко пари е апаратурата.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги днес ми присветна лампата на акумулатора. Светна за малко и сама си изгасна... Колегата, от който купих колата каза, че е сменил алтернатора скоро, акумулатора също е нов.. Някакъв бъг ли е това ПП. Преди малко замерих с мултицет. На загасена кола акумулатора беше 12,7V. При запалена кола и спрени консуматори 14,20 и при пуснати фарове, климатик, музика 14,07.Сетих се, че минах и през една сериозна локва преди това.. има ли вероятност да се е намокрило нещо по кабеляците

Коментар

Working...
                                X