Не се стърпях да не споделя следната обява:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=5rx4k0Аз поне за 1-ви път виждам такова нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес изключвах дпф и егр на 1.9 автомат и да си призная, останах леко разочарован от динамиката. Явно купето тежи много или кутията я спъва.Не че не може да се засили подобаващо, ама Иначе ми хареса фабричния звук на крома с навигация. Не знам дали има скрит woofer някъде, но доста добре свиреше.Хареса ми и отзаде, че е широко.Не ми хареса типичния Стило характер, откъм акумулатораF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Днес изключвах дпф и егр на 1.9 автомат и да си призная, останах леко разочарован от динамиката. Явно купето тежи много или кутията я спъва.Не че не може да се засили подобаващо, ама Иначе ми хареса фабричния звук на крома с навигация. Не знам дали има скрит woofer някъде, но доста добре свиреше.Хареса ми и отзаде, че е широко.Не ми хареса типичния Стило характер, откъм акумулатораFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
emzo написа:Колегата е сложил и ламаринка след софт егр офф и каза, че колата е тръгнала доста по-добре.Аз като пея, че не става с дърпане на вакуума и вадене на буксата самоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар