Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се стърпях да не споделя следната обява:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=5rx4k0Аз поне за 1-ви път виждам такова нещо
    Fiat Croma 2.4 Multijet/20V '06, 939A3.000
    ex. Lancia Lybra 2.4JTD/10V SW '00, 839A5.000

Коментар

Днес изключвах дпф и егр на 1.9 автомат и да си призная, останах леко разочарован от динамиката. Явно купето тежи много или кутията я спъва.Не че не може да се засили подобаващо, ама Иначе ми хареса фабричния звук на крома с навигация. Не знам дали има скрит woofer някъде, но доста добре свиреше.Хареса ми и отзаде, че е широко.Не ми хареса типичния Стило характер, откъм акумулатора
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Не ми хареса типичния Стило характер, откъм акумулатора
        Би ли пояснил какво имаш предвид, за непознаващите характера на Стило
        Fiat Croma 2.4 Multijet/20V '06, 939A3.000
        ex. Lancia Lybra 2.4JTD/10V SW '00, 839A5.000

Коментар

При кофти акумулатор и алтернатор на моменти ти идва да я засилиш в някое дере.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            При кофти акумулатор и алтернатор на моменти ти идва да я засилиш в някое дере.
            Имаш предвид, че поради липсата на пространство, трудно се извършват ремонти на алтернатора и нещо свързано с акумулатора ?

Коментар

Имам предвид, че като не е 6+ акумулатора, показва всякакви възможни и фалшиви грешки.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И бъгове :D
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

emzo написа:
                  Днес изключвах дпф и егр на 1.9 автомат и да си призная, останах леко разочарован от динамиката. Явно купето тежи много или кутията я спъва.Не че не може да се засили подобаващо, ама Иначе ми хареса фабричния звук на крома с навигация. Не знам дали има скрит woofer някъде, но доста добре свиреше.Хареса ми и отзаде, че е широко.Не ми хареса типичния Стило характер, откъм акумулатора
                  Ами да ти кажа,1.9 ръчка върви коренно различно от автомата,и аз съм го забелязал,имам познати и клиенти и с двата варианта-има разлика.
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Колегата е сложил и ламаринка след софт егр офф и каза, че колата е тръгнала доста по-добре.Аз като пея, че не става с дърпане на вакуума и вадене на буксата само
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Колегата е сложил и ламаринка след софт егр офф и каза, че колата е тръгнала доста по-добре.Аз като пея, че не става с дърпане на вакуума и вадене на буксата само
                      То е ясно че не става,даже неговия е седял полуотворен сигурно
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                      Ventura garage

Коментар

Къде се намира ЕГР-а и какви са симптомите ако е прецакан? Питам от чисто любопитство.Гледам, че продават готови китове за затапване.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

На Кромата няма смисъл от кит, при условие, че клапана е на супер лесно място и времето заедно с изрязването на ламаринката ми отне 20-30мин. Иначе като симптом мога да кажа, че просто колата е доста мудна, а сега е коренно различна!

Коментар

Предполагам, че се маха и софтуерно. Аз от мудност не се оплаквам, чакам да се позатопли още малко и качвам новия софт. :D
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Да първо софта, после се слага тапата.

Коментар

Няма много голяма разлика с ДПФ и ЕГР и без (поне при мен не беше чак толкова чувствителна). Какъв е тоя нов софт за 2.4 ?

Коментар

Working...
                                X